Contabil

MORGAN SOL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Sunteti candidatul potrivit daca aveti:
- Studii superioare in domeniul economic/contabilitate;
- Cunostinte foarte bune in aplicarea legislatiei financiar-contabile;
- Experienta profesionala in domeniul contabil (de preferat in companii de productie/logistica) de minim 5 ani;
- Cunostinte la nivel avansat de operare in pachetul Office, in special Excel;
- Persoana atenta la detalii, calma, cu un grad inalt de concentrare, harnica si meticuloasa.

Descrierea jobului

In postura de CONTABIL veti desfasura urmatoarele activitati:
-contabilitatea stocurilor, mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar
-gestionarea intrarilor pentru receptii stocuri
-inventarierea periodica
-introducerea de facturi furnizori in aplicatia ERP
-inregistrare transferuri intre gestiuni si reclasificare jurnale si articole
-inventarierea si gestionarea mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar pe locatii precum si urmarirea transferurilor intre locatii

Descrierea companiei

Companie de recrutare infiintata in 2007, in Bucuresti, Morgan Sol si-a propus de la bun inceput sa duca serviciile de resurse umane furnizate la un nivel remarcabil de acuratete si profesionalism. Astazi, furnizam consultanta, recrutam, calculam salariile, administram personalul pentru companii importante din foarte diverse domenii de activitate: financiar (leasing si recuperari de creante), imobiliar, agribusiness, media si publicitate, automatizari industriale, comert, curierat, reciclare, edituri, federatii sindicale, etc.

Incredintati-ne birocratia departamentului de resurse umane si va vom demonstra ca nu dezamagim!

Despre noi...

MISIUNEA NOASTRA - Fiecare client este cel mai important. Suntem orientati pe rezultate si indeplinirea obiectivelor. De aceea va garantam servicii competente, indeplinite cu profesionalism, dedicatie si realism. Acordam importanta faptelor. De aceea, cand spunem ca suntem profesionisti, seriosi, cand spunem ca suntem cei mai buni, nu rostim doar cuvinte. Oferim dovezi. CREZUL NOSTRU - lucram cu pasiune si interesele clientilor nostri sunt primordiale. In plus, suntem deschisi, energici, creativi si tintim spre perfectiune. ANGAJAMENT - ne angajam sa oferim clientilor nostri solutii complete, atingand astfel scopul urmarit de client. Angajamentul fata de clienti este total si permanent. Morgan Sol ofera serviciile adaptate nevoilor clientului, iar echipa noastra se afla oriunde e nevoie de ajutor. IMPORTANTA - pretuim timpul si banii clientilor nostri. Acestia primesc servicii prompte si de calitate la costuri accesibile. INCREDERE - Jumatatile de masura nu sunt pentru noi. Am castigat increderea partenerilor nostri prin integritate si standarde ridicate. Respectam balanta ''munca/viata privata'' a angajatilor nostri, acordand intelegere si suport. Membrii echipei noatre stiu ca pot conta oricand pe ajutorul nostru. VALORI Oamenii - Oamenii nostri sunt sursa succesului si reputatiei noastre. Dedicarea, profesionalismul, sinergia actiunii in echipa reprezinta esenta valorilor noastre umane. Onestitatea - O conduita morala verticala ne ajuta sa depasim momentele grele. Onestitatea este liantul principal al echipei noastre si al relatiei cu fiecare client in parte. Serviciile - Efortul comun, flexibilitatea, dinamismul si experienta fundamenteaza excelenta calitatii si a diversitatii serviciilor apreciate de clientii nostri. Inovatie - Intr-un mediu provocator si in permanenta schimbare, inovarea conceptelor, crearea de noi oportunitati si evenimente sunt cruciale in atragerea si fidelizarea clientilor nostri.

Publicat 16 mai 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.