Contabil

SC Gaminvest SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

𝐀𝐧𝐠𝐚𝐣𝐚𝐫𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥 𝐢𝐧 𝐛𝐢𝐫𝐨𝐮 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞!

𝐂𝐞𝐫𝐢𝐧𝐭𝐞:
- Studii superioare economice;
- Experienta de lucru cu softul de contabilitate SAGA;
- Experienta pe o pozitie similara;
- Cunostinte temeinice de contabilitate, fiscalitate si legislatia muncii;
- Cunostinte de limba engleza.

Descrierea jobului

𝐑𝐞𝐬𝐩𝐨𝐧𝐬𝐚𝐛𝐢𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢:
- Intocmeste declaratiile privind obligatiile de plata catre buget: TVA, obligatii de plata la Bugetul statului, taxe si impozite, impozit pe profit/venit etc;
- Intocmeste inchiderile de luna, asigurandu-se ca toate raportarile catre autoritatile fiscale sunt corecte si trimise la timp;
- Asigura intocmirea la timp si in conformitate cu dispozitiile legale a balantelor de verificare, bilanturilor semestriale si anuale, precum si a situatiilor lunare privind principalii indicatori economico-financiari
- Efectueaza expertize financiar-contabile sau alte lucrari cu caracter financiar-contabil (realizare state de plata lunare, depunere declaratii, etc.)

𝐁𝐞𝐧𝐞𝐟𝐢𝐜𝐢𝐢:
- Salariu negociabil in functie de experienta;
- Program de lucru de luni-vineri, 8 ore;
- Mediu de lucru placut.

Descrierea companiei

Compania GAMINVEST Romania, cu sediul în Oradea, Bihor, prestează variate servicii pentru companiile care fac afaceri în Romania, oferindu-le oportunități de dezvoltare, atât la nivel de start-up afacere, pentru întreprinderile mici și mijlocii, cât și la nivel de investiții și dezvoltare pentru companiile mari.

Prin serviciile noastre de consultanță și înființări firme, imobiliare, oferim posibilități de investiții în România și dezvoltare a afacerii. Deasemenea oferim suportul financiar-contabil prin biroul de contabilitate din Oradea iar prin campaniile dezvoltate în sectorul business și marketing oferim bază în dezvoltarea afacerii de orice tip în Romania.

Totodată dispunem de un generos portofoliu de oferte imobiliare din piata romanească, oferind dezvoltatorilor și investitorilor optiuni și idei de afaceri, investiții la pachet cu asistență și consultanță business, intermedieri vânzări și închirieri imobilare.

Pe scurt, pachetul nostru de servicii vine în întampinarea tuturor nevoilor unui client, bazat pe un concept European modern, ce are la baza complexitatea serviciilor, indiferent de stadiul în care se află investiția. Ne recomandă cei peste 10 ani de experiență pe piață din Romania, fiind capabili în momentul de față să oferim serviciile mai sus enuntate, la un nivel de prestație exigent și profesional.

Publicat 2 mai 2022 Expiră 1 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.