Publicat 06 Iul 2021 | Reactualizat 01 Aug 2021 | Expiră 05 Aug 2021

CONTABIL

1 post

Candidatul ideal

Minim 2-3 ani experienta anterioara, pe o pozitie similara;
Absolvent de studii superioare, specializare economica;
Cunostinte de limba engleza (nivel mediu);
Cunostinte de operare pe calculator (Mc Office-Excel, nivel mediu);
Abilitati de comunicare, atentie la detalii, rapiditate, flexibilitate.

Descrierea jobului

Verificarea si inregistrarea contabila a facturilor primite de la furnizori;
Calcularea si inregistrarea accrual-urilor;
Eliberarea numerarului din caserie;
Reconcilierea conturilor de BS si P&L;
Verficarea soldurilor si a conturilor utiliate;
Solicitarea confirmarilor de sold furnizorilor si a extrasului de cont;
Solutionarea diferentelor , impreuna cu departamentul responsabil;
Arhivarea facturilor si a altor documente contabile;
Verificarea inregistrarilor contabile respectand procedura de inchidere de luna

Ce oferim?

Tichete de masă
Pachet de servicii medicale
25% reducere la produse în oricare dintre brand-urile Inditex
Acces la Benefit system si 7 card
Invatare limbi straine - Busuu
Dezvoltare în cadrul companiei

Descrierea companiei

Zara este una din principalele companii de moda internationala a grupului Inditex, modelul de afaceri cuprinzand proiectarea, fabricarea, distribuția și comercializarea produselor prin intermediul unei rețele extinse de magazine proprii. Caracteristica definitorie este de a se adapta la timpuri si schimbari.

Cu cea mai buna echipa, Zara este capabila sa preiecteze, creeze, produca si distribuie o imbracaminte in termen de doua saptamani.De la birouri unde totul este gestionat, la departamentul de produsece creeaza noile proiecte catre echipa de logistica sip ana la magazinele Zara, cheia succesului sta in viziunea, energia si capacitatea de a depasi obstacolele. Cu un procent de 80%, cei mai importanti jucatori in cresterea si invatarea Zara sunt angajatii magazinelor.

In centrul modelului unic de afaceri, care include proiectarea, productia, distributia si vanzarile prin intermediul vanzarii cu amantul se afla clientul, Zara dorind sa ajunga la toata lumea si sa isi atinga toate obiectivele.

Inditex este unul dintre cei mai mari distribuitori de modă din lume, cu opt formate de vânzări - Zara, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home și Uterque - cu 7500 de magazine în 94 de țări.

Grupul Inditex este format din peste o sută de companii asociate activității de proiectare, fabricație și distribuție a produselor textile. Datorită realizărilor sale și unicității modelului său de management bazat pe inovație și flexibilitate, Inditex este unul dintre cele mai mari grupuri de distribuție de modă. Filozofia noastră de modă - creativitate și design de calitate, împreună cu un răspuns rapid la cerințele pieței - a dus la o extindere internațională rapidă și răspuns excelent la conceptele noastre de vânzări.

Primul magazin Zara și-a deschis porțile în 1975 în A Coruña (Spania), orașul care a cunoscut începuturile timpurii ale Grupului și care acum este acasă la birourile sale centrale. Magazinele sale se găsesc acum în cele mai importante cartiere comerciale din peste 400 de orașe din Europa, Americi, Asia și Africa.

Te asteptam sa faci parte din povestea Zara si sa ne dezvoltam alaturi de tine!

CONTABIL  -  ZARA BUCURESTI S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close