Publicat 11 Sep 2020 | Reactualizat 26 Sep 2020 | Expiră 27 Sep 2020

Contabil

1 post
Expirat
Aptitudini:


	Studii superioare economice finalizate (de preferat Contabilitate sau Finante)
	Minim 3 ani intr-o pozitie similara
	Cunostinte bune, avansate in utilizarea MS Office- Excel
	(înscrierea CECCAR / ACCA ar fi un plus)

Profil personal:


	Interesat de domeniul afacerilor și finanțelor
	Plăcerea de a lucra cu numere
	Capacitate de organizare a timpului și de planificare a acțiunilor pentru a îndeplini termene simultane
	Atenție la detalii și nivel ridicat de precizie
	Capacitatea de a rezolva problemele într-un mod rapid și calm
	Capacitatea de a lucra autonom, precum și în echipă
	Onestitate și discreție.
 Responsabilitati:


	Participa activ la intocmirea evidentei contabile a companiei si se asigura ca este in concordanta cu reglementarile staturare si procedurile interne.
	Verifica documentele suport pentru cheltuieli si se asigura de operarea lor cu acuratete in sistemul contabil.
	Conduce procesul de inchidere lunara a principalelor conturi contabile repartizate (din categoria: clienti/furnizori/registru de casa/salarii/registru mijloace fixe/venituri/cheltuieli) precum si de inregistrarea estimarilor contabile si a provizioanelor.
	Se asigura de achitarea obligatiilor fiscale in timp util sau diverse alte plati catre asiguratori, furnizori, diversi colaboratori.
	Reconciliaza lunar bazele de date operationale cu sistemul contabil si se asigura de transferul datelor cu acuratete si in timp util.
	Colaboreaza cu consultantul fiscal extern si se asigura de furnizarea informatiilor primare pentru intocmirea declaratiilor fiscale si a diverselor raportari.
	Se asigurara de procesarea corecta a datelor contabile in rapoartele operationale precum si in analiza bugetului companiei.
	Ofera asistenta in analiza rezultatelor companiei in raport cu previziunile efectuate/perioadele precedente si propune recomandari pentru imbunatatirea alocarilor bugetare.
	Lucreaza indeaproape cu departamentul de dezvoltare IT pentru eficientizarea fluxurilor operationale existente si a procedurilor aferente.

Compensatii si Beneficii:


	Salariu competitiv si atractiv
	Scheme de bonus pe bază de proiect
	Asigurare medicala
	Bonuri de masă și decont de transport
	Instruire adaptată responsabilităților, dacă este necesar
	Munca de acasă este disponibilă
	Oferte speciale pentru produsele noastre
	Participarea la teambuilding-uri si evenimente interne
 Otto Broker este unul dintre cei mai importanti jucatori independenti de pe piata brokerajului de asigurari din Romania.
Prezent in toata tara, cu precadere in marile hipermarketuri si galerii comerciale, Otto Broker este cel mai mare operator de brokeraj de asigurari retail din centrele comerciale. Otto Broker a impus, prin profesionalism si inovatie constanta, noul model de brokeraj de asigurari retail din Romania.https://www.ottobroker.ro/https://www.facebook.com/CariereOttoBrokerhttps://www.linkedin.com/company/otto-broker
Expirat
Contabil  -  SC OTTO BROKER DE ASIGURARI SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close