Publicat 05 Mar 2019 | Reactualizat 04 Apr 2019 | Expiră 05 Apr 2019

Contabil

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ne dorim colaborarea cu o persoana ce detine minime cunostinte in domeniul reglementarilor contabile si fiscale, care urmareste perfectionarea si acumularea de experienta in ceea ce priveste profesia contabila.
Intentionam sa formam o echipa puternica, bine conturata si orientata spre rezultate, pentru a reusi sa satisfacem cu succes asteptarile clientilor nostri. Persoana responsabila, punctuala, comunicativa si cu o mare dorinta/capacitate de a acumula informatii/cunostinte.

Descrierea jobului

Fisa postului cuprinde intreaga arie a domeniului contabilitatii financiare:

- de la arhivarea documentelor,
- introducerea in softul de contabilitate Saga C / PS,
- verificarea registrelor/jurnalelor obligatorii
- si pana la intocmirea si depunerea declaratiilor fiscale si a bilantului contabil.

Descrierea companiei

Suntem o echipa specializata in prestarea serviciilor financiar-contabile cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, membra Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania si a Camerei Consultantilor Fiscali, dedicata clientilor nostri si de aceea intreaga noastra activitate este centrata pe nevoile acestora.

Expirat
Contabil  -  Ochia Daniela Birou Expert Contabil

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close