Publicat 01 Mar 2019 | Reactualizat 19 Apr 2019 | Expiră 22 Apr 2019

CONTABIL

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii superioare in domeniul economic;
- experienta anterioara in contabilitate (minim 3 ani);
- bune abilitati de utilizare a pachetului Microsoft Office;
- limba engleza - nivel mediu;
- bune abilitati de comunicare, atentie la detalii, perseverenta;
- capacitatea de a respecta termenele, abilitati de lucru in echipa.

Descrierea jobului

- inregistreaza corect, verifica si valideaza in sistemul informatic integrat ERP Oracle Bussines Suite facturile primite de la furnizori, precum si facturile ce urmeaza a fi primite pentru serviciile prestate de catre acestia;
- intocmeste lunar situatii cu furnizorii neachitati si urmareste inaintarea spre plata a acestora, precum si inchiderea facturilor de credit memo, in sistemul informatic integrat ERP Oracle Bussines Suite;
- pregateste fisierul pentru reevaluarea furnizorilor si clientilor;
- urmareste sumele incasate in plus de la clienti si tine evidenta conturilor 411; 418 si 419;
- verificare conturi intercompany pentru clasa 6 si 7;
- inregistreaza contracte de chirii auto si chirii spatiu si tine evidenta conturilor 4620 si 4621;
- verificare jurnal de cumparari;
- tine evidenta conturilor 408, 471;
- intocmeste fisierele de reconciliere pentru raportarea catre Grup; 10. Alte responsabilitati specifice pozitiei si/sau la cererea superiorilor ierarhici.

Oferta, bonusuri/beneficii:
- pachet salarial atractiv;
- acces la programe de training specializate;
- programul de lucru nu este in ture;
- posibilitatea de a lucra si a se dezvolta in cadrul unei companii multinationale, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare profesionala.

Descrierea companiei

S.C. G4S Secure Solutions este membra a G4S plc., corporatie internationala care furnizeaza o gama completa de servicii si solutii de securitate cu operatiuni in peste 110 tari din intreaga lume si are mai mult de 611.000 de angajati. In Romania, G4S Secure Solutions este prezenta din 1996, fiind specializata in furnizarea unei game complete de produse, servicii si solutii integrate de securitate - paza umana, monitorizare, interventie si sisteme electronice de supraveghere. Totalizeaza astazi aproape 2500 de salariati, inregistrand 41 de puncte de lucru pentru serviciile de paza si interventie. Clientii nostri sunt companii de top pe piata romaneasca, precum: Raiffeisen Bank, ING,Piraeus Bank, BCR, Banca Transilvania, Banc Post, Inditex, Zara, Mango, Nestle, JTI, Bavaria, Electrica, General Electric, Ambasada Angliei si Irlandei, CIT ONE, Ambasada Ungariei, Consulatul Chinei, Tiemme Systems, s.a.

Expirat
CONTABIL  -  S.C. G4S Secure Solutions S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close