Publicat 19 Feb 2019 | Reactualizat 21 Mar 2019 | Expiră 22 Mar 2019

CONTABIL

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii în domeniu economic si cunostinte relevante de contabilitate;
Experienta de minim 3 ani in Contabilitate;
Cunostinte bune de utilizare a pachetului Microsoft Office si Saga;
Cunostinte de legislatie contabila si fiscala;
Atentie la detalii si meticulozitate;
Capacitate ridicata pentru analiza, sinteza si interpretare a datelor.

Descrierea jobului

Verifica, inregistreaza si prelucreaza contabil datele inscrise in documentele justificative;
Realizeaza operatiuni de: verificare deconturi, verificare inregistrari in conturile contabile, emitere facturi, urmarire solduri clienti/furnizori, plati si verificari extrase bancare;
Participa la pregatirea situatiilor de inchidere de luna si intocmirea declaratiilor periodice;
Asigura managementul documentelor respectand cerintele din domeniu;
Respecta procedurile de lucru interne si legislatia in vigoare;
Asigura suport solicitarilor venite din partea celorlate departamente;
Intocmeste rapoarte de activitate;
Indeplineste alte sarcini contabile, trasate de catre seful direct;

Descrierea companiei

In fiecare zi, oamenii aleg sa cumpere de pe rafturile magazinelor, produsele mercantizate de catre angajatii nostri. Reprezentam peste 50 clienti, 500 branduri si 4.500 produse ce sunt aranjate in cele peste 10.000 de magazine acoperite de catre FMCG la nivel national.
De 15 ani punem in aplicare planuri ambitioase si inovatoare in MERCHANDISING - domeniul in care ne desfasuram activitatea. Prin calitatea executiei, lucram pentru a crea cea mai buna experienta de vanzare pentru partenerii nostri.
Pentru cei peste 1.000 de merchandiseri, angajati ai companiei, oferim un mediu organizational care incurajeaza dezvoltarea profesionala si posibilitatea asumarii a noi roluri astfel incat odata cu cresterea responsabilitatii, fiecare angajat sa poata sa-si implineasca asteptarile financiare si profesionale.

Va informam ca prin aplicatia dumneavoastra transmisa pentru aceasta pozitie, indiferent de canalul de transmitere ales, va exprimati consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal prezente in CV-ul dumneavoastra si/sau transmise si prin alte forme de comunicare. De asemenea, va aducem la cunostinta ca in conformitate cu Legea 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, aveti dreptul de informare, dreptul de a accesa/de a actualiza datele cu caracter personal, dreptul de a va opune in orice moment la prelucrarea datelor cu caracter personal si de a solicita stergerea informatiilor dumneavoastra din bazele noastre de date.

Expirat
CONTABIL  -  FMCG Merchandising

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close