Publicat 12 Feb 2019 | Reactualizat 12 Mar 2019 | Expiră 15 Mar 2019

CONTABIL

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- cunostinte de operare documente primare, cu utilizarea informatiilor contabile si a legislatiei in domeniu (utilizare cu usurinta a conturilor contabile);
- verificarea operarilor efectuate;
- experienta de minim 5 ani, cuprinzand toate aspectele activitatii financiar-contabile;
- studii superioare de specialitate;
- cunostinte de operare PC MS Office, Word, Excel, internet, la nivel avansat;
- operare in programe informatice de contabilitate (constituie avantaj experienta in programul WIZCOUNT);
- bune abilitati de comunicare atat scrisa cat si verbala;
- bune abilitati de organizare si planificare a lucrarilor repartizate;

Descrierea jobului

- intocmirea evidentei contabilite generale pana la nivel de balanta;
- intocmirea registrelor si jurnalelor contabile obligatorii;
- intocmirea documentelor de banca si casa si evidenta financiara;
- gestionarea relatiilor cu autoritatile fiscale;
- intocmirea diferitelor rapoarte la solicitarea managementului societatii;
- implicarea in derularea diferitelor proiecte din cadrul societatii;
- abilitati avansate in desfasurarea activitatilor financiare (intocmire documente primare si urmarirea fluxurilor de informatii)

Descrierea companiei

Asociația Help Autism a luat ființă în 2010, ca urmare a experienței personale a fondatoarei acesteia - Daniela Bololoi - diagnosticarea baiețelului cu Tulburare din Spectrul Autist.

Credința că toți copiii cu acest diagnostic au șansa la o viață normală, a determinat extinderea Asociației și crearea posibilității de recuperare a acestora, ca urmare a unor programe cu servicii gratuite, special create și fundamentate.

Astfel, în 2013, a fost inaugurat în București primul centru Help Autism unde, zilnic, 25 de copii au fost integrați în programe individualizate de terapie Comportamentală Aplicată - principala terapie de recuperare în autism. În cei 8 ani, ni s-au alăturat peste 500 de familii, fiecare cu propria poveste și propriul drum în recuperarea copilului.

În prezent, cu sprijinul donatorilor, sponsorilor și parteneriatelor, Asociatia Help Autism ofera servicii de terapie în cadrul celor 5 centre, 6 parteneriate public-private - cu Direcțiile de Asistență Socială și Protecția Copilului din București, Suceava, Drobeta Turnu-Severin, Dâmbovița - și la domiciliu, defășoară cursuri de formare în terapie ABA, cursuri gratuite pentru informarea cadrelor didactice, workshop-uri și sedințe de consiliere pentru părinți și este co-organizator al Conferinței Internaționale ABA - știința care stă la baza terapiilor de recuperare în autism.

Expirat
CONTABIL  -  Asociatia Help Autism

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close