Publicat 18 Iun 2020 | Expiră 19 Iul 2020

CONTABIL:SIBIU

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

-Realizarea si coordonarea operatiunilor zilnice legate de incasari, facturare, raportare;
-Evidenta si gestiunea documentelor cu regim special (facturi, avize, chitante) in conformitate cu legile in vigoare;
-Coordonarea activitatii de gestiune si inventariere.

Cerinte:
-Buna cunoaştere a operatiunilor contabile aferente clienţilor si trezoreriei;
-Minim 1 an experienţă in domeniu;
-Bune cunoştinţe de operare PC (MC Office;Outlook);
-Studiile superioare economice reprezintă un avantaj;
-Capacitate foarte buna de comunicare si relationare;
-Disponibilitate la program in schimburi.

Oferta (bonusuri, beneficii)
Provocarea se adresează in special persoanelor interesate in dezvoltarea unei cariere de succes intr-un mediu plăcut şi profesionist. Se oferă un pachet motivaţional atractiv in acord cu performanţa de care veţi da dovadă. Numai persoanele selectate vor fi contactate pentru susţinerea unui interviu.

Descrierea companiei

United Romanian Breweries este prima companie de bere din Europa de Est, care a dezvoltat un proiect green field. In clasamentul companiilor internationale producatoare de bere din Romania, URBB ocupa in prezent locul 4, iar portofoliul sau este format exclusiv din marci internationale: Tuborg, Carlsberg, Skol, Holsten, Guinness si Kilkenny, ultimele doua fiind importate. Fabrica Tuborg este singura unitate de productie a companiei si in acelasi timp una dintre cele mai moderne fabrici de bere atat din Romania, cat si din cadrul grupului Carlsberg Breweries A/S. Construita in 13 luni, a produs prima sarja de bere la sfarsitul anului 1997. Compania URBB are peste 750 angajati, iar in domeniile conexe genereaza peste 4,000 locuri de munca. Compania si-a propus sa patrunda pe o noua piata - cea a bauturilor racoritoare prin preluarea marcii Granini, produs 100% natural, marca de prestigiu a companiei nr. 1 pe piata din Europa.

Expirat
CONTABIL:SIBIU  -  TUBORG -SC United Romanian Breweries Bereprod SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close