CONTABIL SENIOR

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Studii superioare finalizate in domeniu (cu licenta)
Experienta in domeniu peste 5 ani;
Cunostinte solide de legislatie in domeniul contabilitatii si fiscalitatii;
Bune cunostinte de utilizare a calculatorului (Microsoft Office, Excel);
Experienta in operarea ERP Charisma
Capacitatea de a lucra individual dar si in echipa;
Gandire analitica, seriozitate, punctualitate, responsabilitate,atentie la detalii;
Disponibilitate de a finaliza lucrarile repartizate la termenele stabilite

Descrierea jobului

Intocmeste zilnic situatia cash-flow-ului si initiaza plati in sistem ebanking
Intocmeste si inainteaza spre analiza si aprobare situatia furnizorilor scadenti la plata

intocmeste confirmarile de solduri cu furnizorii si client si reconciliaza soldul acestora
verifica si inregistreaza zilnic documentele contabile – facturi furnizori, facturi clienti,

inregistreaza si tine evidenta imobilizarilor corporale, inclusiv a amortizarii
participa la lucrarile de inchidere lunara si acorda suport la intocmirea declaratiilor lunare
asigura suportul solicitat in relatia cu Auditorii Financiari;

Descrierea companiei

Ais Clinics Hospital este un centru de diagnosticare, tratament si recuperare medicala infiintat in anul 2009, in scopul de a imbunatati starea de sanatate a pacientilor prin diagnostic precoce si solutie pentru pacient. In prezent, Ais Clinics & Hospital detine patru clinici care deservesc peste 22 de specialitati medicale si care isi desfasuara activitatea in cladiri cu destinatie medicala, moderne, dotate cu aparatura ultraperformanta si laborator de analize propriu.

Ais Clinics & Hospital, ofera prin intermediul experientei si profesionalismului cadrelor medicale, servicii de calitate superioara, pacientii putand beneficia de servicii medicale decontate de CASMB si OPSNAJ, iar cele ce nu se pot deconta de casele de asigurari pot fi efectuate cu plata. In cadrul clinicilor medicale, pacientii pot efectua consultatii, invetigatii si tratamente prin metode de ultima generatie, pentru orice fel de afectiuni. In scopul de a aloca timpul ramas vietii private si bucuriilor de zi cu zi, dar si pentru a economisi durata de tratare a afectiunilor, a timpului pierdut in trafic sau a invoirilor de la locul de munca, Ais Clinics & Hospital ofera servicii integrate de medicina de familie, medicina muncii, specialitati medicale si farmacii, toate in aceeasi locatie. Pacientii au la dispozitie servicii medicale complete precum : balneofizioterapie, kinetoterapie si recuperare medicala, cardiologie, chirurgie generala, dermato-estetica, dermato-venerologie, ecografie, endocrinologie, obstetrica – ginecologie, medicina de familie, medicina interna, medicina muncii, neurologie, oncologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, pneumologie, psihiatrie, psihologie, radiologie, stomatologie, urologie, etc.

Farmaciile Ais prezente in fiecare locatie a grupului ofera posibilitatea eliberarii de medicamente compensate si gratuite, acestea fiind in cotract cu CASMB si OPSNAJ.

Echipa medicala Ais Clinics & Hospital este una dedicata, stabila, unita si mai ales recunoscuta pentru serviciile complete de asistenta medicala, preventie si tratament oferite pacientilor sai pentru imbunatatirea starii de sanatate a acestora.

Publicat 29 ian. 2022 Reactualizat 26 feb. 2022 Expiră 28 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.