CONTABIL Senior

SC Integra HR SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam un Contabil Senior pentru a se alatura departamentului financiar-contabil al unei companii care se ocupa de comercializarea unei game largi de semifabricate din otel inoxidabil.

Asteptam sa ni se alature un coleg/a cu o buna competenta profesionala, profesionalism, seriozitate, foarte bune abilitati de organizare, capacitate de incadrare in termenele de raportare, orientat/a spre rezultate, capabil sa urmareasca rezolvarea problemelor, sa aiba deschidere spre cooperare si ajutor interdepartamental si sa contribuie la identificarea solutiilor in echipa, sa aiba excelente abilitati de comunicare si relationare, atentie la detalii, capacitate de analiza si sinteza.

Descrierea jobului

Cunostinte si calificari necesare:
 • Studii superioare finalizate in domeniul economic;
 • Cunostinte solide in realizarea evidentelor contabile si de legislatie financiar-contabila;
 • Operare soft-uri contabile, MS Office (avansat);
 • Limba engleza (mediu);
Experienta in domeniul financiar-contabil, minim 4-5 ani;

Principalele atributii includ, dar nu se limiteaza la:
 • Procesarea documentelor financiar-contabile in programul de contabilitate (Navision);
 • Participarea la activitatile specifice inchiderilor de luna si la elaborarea de situatii si rapoarte pentru management;
 • Gestionarea activitatii de contabilitate [inchidere contabila (balanta, bilant), intocmire si inregistrare declaratii fiscale; intocmire situatii financiara; verificari conturi]
 • Efectuarea platilor si mentinerea legaturii cu furnizorii;
 • Verificarea mijloacelor fixe, a deconturilor si a jurnalelor de cumparari si vanzari si a deductibilitatii TVA-ului;
 • Inregistrari in conturile 100, 300, TVA sau alte conturi in functie de caz;
 • Verificarea, organizarea si arhivarea documentelor de contabilitate;
 • Identificarea oportunitatilor de imbunatatire a proceselor

Descrierea companiei

Trebuie sa stii ca Integra HR este o altfel de companie de consultanta HR. Suntem aici pentru a gasi omul potrivit la locul potrivit, la momentul potrivit.
Clientul nostru, compania Direct Line Inox este unul dintre principalii importatori de semifabricate şi produse industriale din oţel inoxidabil, având o reţea de distribuţie dezvoltată la nivel naţional.
Asteptam CV-ul tau. Daca indeplinesti criteriile pentru aceasta pozitie, te voi contacta pentru a stabili o prima intalnire si pentru a te cunoaste.

Prin trimiterea aplicatiei tale pentru acest anunt de angajare iti exprimi acordul de a fi contactat prin e-mail, telefon sau prin alt mijloc de comunicare, de catre unul dintre reprezentantii nostri, cu scopul de a-ti oferi mai multe detalii despre postul vizat, de a stabili un interviu, o intalnire sau o discutie ulterioara relationata unei oportunitati de angajare. Pentru mai multe detalii privind utilizarea datelor personale, te rugam sa citesti politica noastra de confidentialitate (https://www.integrahr.ro/acord-consimtamant-gdpr).

Publicat 30 iun. 2021 Reactualizat 30 iul. 2021 Expiră 30 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos