Contabil Sef

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Implicare in activitatea societatii in scopul dezvoltarii companiei, totodata se detina aptitudinile unui consilier financiar.

Descrierea jobului

- Urmareste standardizarea si procedurizarea proceselor contabile conform prevederilor legale si corelat cu politicile societatii.
- Este responsabil de inchiderea la termen si in conformitate cu dispozitiile legale a balantei contabile, situatiei lunare, trimestriale, semestriale si anuale.
- Intocmeste diverse situatii/rapoarte contabile lunare si anuale conform procedurii interne sau cerute de managerul companiei.
- Verifica jurnalele de cumparari si vanzari, extrasele de banca si de casa, registrul contabil si realizeaza corectiile necesare.
- Asigura calculul si verificarea obligatiilor companiei catre bugetul de stat si local.
- Este familiarizat cu repartizarea cheltuielilor pe centre de cost si articole de buget.
- Verifica corectitudinea angajamentelor companiei, verifica concordantele intre documente si inregistrarile contabile;
- Intocmeste si depune bilanturi.
- Evidenta Mijloace fixe, contracte de leasing, contabilitatea imobilizarilor.

Descrierea companiei

Domeniul de activitate al companiei il reprezinta comercializarea de produse petroliere prin intermediul partenerilor (Rompetrol, Lukoil,Mol, Petrom, OMV, Gazprom), fiind in momentul de fata unicul broker de carburant din Romania.

CARDOIL AVANTAJ este o companie ce joaca un rol important in domeniul transporturilor, produs lansat inca din luna mai, introducand noul concept pe piata transporturilor din integrate complete de logistica a alimentarilor prin preturi preferentiale la alimentarea cu carduri de carburant, datorita parteneriatelor solide pe care le avem cu principalii furnizori din tara.
Beneficiile se vor discuta la interviu.

Publicat 16 mai 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.