Contabil Sef

HOMELUX SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

  • Studii superioare absolvite in domeniul economic reprezinta un avantaj;
  • Minim 3 ani de zile pe o poziţie similară;
  • Un spirit organizatoric, analitic si atenţie la detalii;
  • Persoană cu spirit de echipă si orientată spre rezultate de eficientizare;

Descrierea jobului

  • Organizeaza, indruma, conduce, controleaza si raspunde de desfasurarea in mod eficient a activitatii financiar-contabile a societatii in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare;
  • Asigura intocmirea si raportarea corecta si in termen a Declaratiilor specifice in relatia cu ANAF ( lunare, trimestriale, anuale), inclusiv a Bilantului anual si semestrial;
  • Verifica lunar concordanta soldurilor inregistrate la cei mai importanti furnizori cu evidentele acestora;
  • Verifica lunar concordanta dintre evidenta analitica a furnizorilor si balanta de verificare;
  • Inregistreaza in contabilitate operatiunile evidentiate in extrasele de cont (incasari, plati, viramente interne);

Descrierea companiei

Ne-am început aventura HOMELUX în anul 2018 și suntem o firma de retail de mobila si deco, in plina expansiune, alcatuita din personal cu experienta si competenta profesionala, care integreaza solutii de design unic, modern sau clasic prin produse de o calitate deosebita pentru toate bugetele. HOMELUX este un magazin pentru toata lumea si pentru cei care isi decoreaza casele, dar si pentru cei pasionati de amenajarea locuintelor sau a spatiilor HoReCa – un magazin specializat in mobila si decoratiuni! Comercializam o gama larga de mobilier si decoratiuni cu preturi accesibile pentru toata lumea. In portofoliul HOMELUX avem peste 20.000 de articole listate din categoriile mobila, textile, corpuri de iluminat, decoratiuni, electrocasnice.

Avem planuri mari pentru viitorul HOMELUX! În următorii 5 ani ne dorim sa fim cât mai aproape de clientii noștri prin deschiderea a încă 20 de magazine în cele mai mari orase. De asemenea, ne propunem sa oferim clientilor nostri produse care imbunatatesc confortul de acasa, ajutandu-i sa isi gaseasca si sa-si dezvolte stilul de design si amenajare preferat!

Stim cat de important este sa ai parte de confort si relaxare acasa, asa ca vrem sa ne inspiram clientii sa isi creezi acest confort cu produse diverse, pe stilul lor, de buna calitate si la un pret accesibil. Homelux aduce confortul in casele romanilor prin diversitate si stil. Cand alegem produsele pentru magazinele HOMELUX, alegem calitatea, pretul accesibil, diversitatea, dar si stilul de amenajare din care pot face parte acele produse. Astfel ca tu sa iti poti crea designul de vis pentru caminul tau. HOMELUX crede in Design, crede in utilitate, crede in calitate. Ne respectam clientii si ii dorim aproape de noi in fiecare moment. Suntem profesionisti. Ne pretuim angajatii si ii sprijinim sa se dezvolte.

Daca iti doresti sa intri intr-o echipa fantastica, sa cresti, sa te dezvolti si sa te bucuri de cresterea unui nou business impreuna cu noi HOMELUX, te asteptam sa ne cunoastem!

Publicat 4 mai 2022 Expiră 3 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.