Contabil Sef

Adecco Romania - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Adecco Resurse Umane recrutează pentru unul dintre clienții săi, un important producator de confectii, un Contabil Sef in judetul Covasna.

Profilul candidatului:
 • Studii superioare în domeniul economic;
 • Titlul de expert contabil – constituie avantaj;
 • Cunoștințe solide de contabilitate, financiare, bugetare, de raportare complexă;
 • Cunostinte excelente de Microsoft Office;
 • Cunostinte de limbă engleză (nivel avansat).

Descrierea jobului

Profilul postului:
 • Asigură organizarea și gestionarea în mod eficient a patrimoniului societății;
 • Coordonarea departamentului financiar-contabil al societătii;
 • Asigurarea implementării procedurilor de lucru, prin delegarea responsabilităților specifice departamentului;
 • Oferă consultanță în management financiar – contabil – controlling pentru bordul director al companiei
 • Efectuarea de înregistrări contabile când este cazul și răspunde de claritatea si corectitudinea înregistrărilor;
 • Participarea la auditurile efectuate în cadrul activităților pe care le coordonează și asigurarea îndeplinirii acțiunilor corective emise de auditori;
 • Verifică și semnează jurnalele de vânzări/cumpărări în vederea depunerii decontului de TVA;
 • Verifică și semnează pentru întocmirea declarațiilor fiscale, a balantei și a bilantului contabil, a diverselor situații financiare semestriale/anuale și se asigură de depunerea lor în termenul și temeiul legilor în vigoare;

Descrierea companiei

Cine este Adecco? Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine. Credem in tine! Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna. Noi si voi, suntem Adecco. Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descarca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri.

Ne gasesti si pe Facebook, Linkedin, Twitter si Instagram ! Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Publicat 3 mai 2022 Reactualizat 31 mai 2022 Expiră 2 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.