Contabil Primar

Homey - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam coleg/a motivat/a de oportunitatea de a se alatura Homey apartments, in echipa noastra de Finance.

Daca iubesti mediile aflate in continua miscare, esti interesat/a sa fii parte dintr-o companie care se dezvolta rapid, doresti sa ai o expunere mare și un impact pe masura, atunci esti persoana potrivita pentru noi!

Pentru a reusi in acest rol, e important sa dai dovada de o mare atentie la detalii si sa fii foarte organizat/a in lucrul cu documentele, cifrele, bazele de date, avand in vedere ca importanta corectitudinii acestora este esentiala.

Va trebui sa analizezi si sa investighezi actiunile anterioare intreprinse in ciclul de procesare a facturilor, sa identifici potentiale probleme/lipsuri si sa oferi solutii pentru a finaliza procesul la timp și cu acuratețe.

Descrierea jobului

- organizeaza circuitul documentelor si inregistreaza in mod cronologic in evidenta contabila
- inregistreaza incasarile si platile conform extrasului de cont si a registrului de casa
- tine evidenta registrului de casa
- inregistreaza facturi de furnizori interni/clienti/achizitii intracomunitare
- inregistreaza deconturile interne si externe
- preia deconturile si documentele justificative pentru avansurile spre decontare, verifica intocmirea acestora conform reglementarilor legale in vigoare
- intocmeste situatii si rapoarte financiar-contabile catre conducere
- emite/plateste facturi
- claseaza si pastreaza toate actele justificative de cheltuieli, documentele contabile, fisele, balantele de verificare si raspunde arhiva financiar-contabila

Descrierea companiei

Cu mai mult de 10 ani de experienta in domeniul ospitalitatii, oferim oaspetilor care ne trec pragul o experienta unica.

Apartamentele noastre, situate central, cu un design unic si ingrijite cu atenție, fac sederea oaspetilor sa fie mai placuta si mai convenabila decat o cazare tipica la hotel.

Publicat 21 apr. 2022 Reactualizat 19 mai 2022 Expiră 21 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.