Contabil junior

CLIMA THERM CENTER SRL
1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Absolvent de studii economice profil contabilitate.
Ordonat, atent,responsabil.
Cunostintele de WinMentor constituie un plus.

Descrierea jobului

Inregistrarea in programul de contabilitate a facturilor de iesire si bonurilor de consum, suport pentru finalizarea raportarilor interne si externe.

Descrierea companiei

Clima Therm Center Iași este o companie romaneasca cu experienţă în domeniul instalaţiilor pentru construcţii şi are la baza sa un colectiv cu o experienţă de peste 20 ani în domeniu.

În acești mulți ani de lucrat împreună am învățat să oferim performanță, să punem suflet în serviciile și produsele noastre și să construim parteneriate cu clienții și furnizorii noștri.

Activitatea în domeniul instalațiilor pentru construcții este reprezentată de specializarea în domeniul ventilației și a climatizării, promovarea soluțiilor care utilizează energiile regenerative și a celor cu un consum redus de energie precum și implementarea sistemelor de tip BMS (building management systems) sisteme de comandă şi control pentru clădiri.

Lucrările efectuate acoperă o arie extinsă de clădiri de la centre de cercetare la clădiri de spital, inclusiv camere curate și blocuri operatorii, clădiri administrative, comerciale și industriale până la locuințe individuale.

Publicat 13 Mart. 2023 Reactualizat 20 Mart. 2023 Expiră 12 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.