CONTABIL JUNIOR

Various brands 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

 • Studii superioare – profil economic;
 • Experienta in domeniul financiar de min. 1 an;
 • Cunostinte temeinice de legislatie din domeniu;
 • Cunostinte avansate ale pachetului Office (in special Excel) si ale ERP-ului (SAP- prezinta un avantaj);
 • Capacitate de analiza si sinteza, atentie la detalii;
 • Persoana responsabila, organizata.

Descrierea jobului

 • Verifica/ inregistreaza documentele contabile de orice natura in programul de contabilitate
 • Intocmeste diverse rapoarte la solicitarea conducerii
 • Tine evidenta registrelor de casa si verifica intocmirea corecta a acestora
 • Arhiveaza si organizeaza documentele financiar-contabile
 • Alocarea cheltuielilor pe centre de cost
 • Mentine legatura dintre sediul central si magazine in vederea verificarii acuratetii tranzactiilor

Descrierea companiei

Various brands #SPORTEXPERIENCE

Compania cu capital integral romanesc Various Brands a intrat pe piata in anul 2007, deschizand primul magazin in Ramnicu Valcea. Actual compania detine 42 magazine in cele mai importante orase din tara: Bucuresti, Ploiesti, Bacau, Focsani, Galati, Braila, Piatra Neamt, Rm Valcea, Tg Jiu, Craiova, DT Severin, Pitesti, Constanta,Sibiu, Alba Iulia, Buzau, Suceava, Targu Mures, Baia Mare.In 2021, am intrat si pe piata internationala, deschizand primul magazin in Sofia.

Pentru anul 2022, Various Brands are ca si plan de expansiune deschiderea a inca 7 noi magazine in marile centre comerciale din Romania.
Magazinele Various Brands ofera clientilor o gama variata de produse sportive ale celor mai renumite brand-uri: Nike, Puma, Converse, New Balance, si altele.

GRID este un nou concept multibrand prezent pe piata din 2018, cu primul magazin deschis in Pitesti. Noul concept a luat nastere din dorinta de a veni in intampinarea pasionatilor de noile trenduri stradale si celor care vor sa se remarce printr-un stil vestimentar aflat sub amprenta originalitatii. GRID este noul limbaj in materie de street style si a ajuns rapid in topul preferintelor publicului tanar.

Urmarind tendintele si avand grija sa puncteze pe calitate, brandul se concentreaza pe patru valori fundamentale: - calitate - oferind clientilor produse de calitate sub amprenta originalitatii marilor branduri; - diversitate - articolele de sport adecvate stilului urban casual, fac un mix efervescent si sunt potrivite pentru o paleta larga de sporturi; - transparenta - prezinta o imagine reala a brandului si raspunde intotdeauna nevoilor clientilor in vederea mentinerii unei relatii de incredere client – companie; - competitivitate - pastreaza un raport calitate-pret excelent si cauta mereu sa aiba cele mai accesibile preturi in domeniul sau de activitate.

Ca angajator, Various brands crede cu tarie ca la baza oricarei afaceri de succes stau angajatii pregatiti si multumiti. Pentru asta, investeste in oamenisi in dezvoltarea lor, le ofera posibilitatea de a-si descoperi si dezvolta potentialul si le construieste cariere de succes pas cu pas. Pretuind initiativa si incurajand oamenii dornici si dispusi sa accepte orice provocari, brandului se bazeaza pe diversitate si pe dorinta de a acorda clientului cele mai bune produse si servicii la preturi corecte.

Vino sa faci parte din echipa Various brands!

Publicat 30 Aug. 2022 Reactualizat 27 Sept. 2022 Expiră 29 Sept. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.