Contabil Junior

VOLA.RO SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Studii superioare economice finalizate la o universitate acreditata;
Experienta in utilizarea unui soft de contabilitate reprezinta un avantaj;
Cunoasterea Microsoft Excel- nivel minim basic.

Descrierea jobului

Asigura colectarea, prelucrarea, analiza, interpretarea datelor (de tip cost/venit);
Emiterea facturilor si transmiterea acestora catre clienti;
Repartizarea incasarilor in sistemul de contabilitate;
Pregatirea machetelor necesare importului de costuri in sistemul de contabilitate;
Pregatirea diverselor situatii solicitate de superiorul direct;

Descrierea companiei

Suntem echipa Vola, cea mai de încredere agenție de turism online din România, potrivit Mercury Study Research din 2017. Suntem agenția de turism online cea mai mare și cu cea mai rapidă creștere, deservind clienți de afaceri și independenți cu bilete de avion, rezervări la hoteluri, vacanță. pachete, asigurări de călătorie și servicii rent-a-car. 9 din 10 călători români au auzit de Vola.ro, ceea ce ne face agenția online cu cel mai înalt grad de recunoaștere din țară.

Clienții Vola.ro sunt întotdeauna mulțumiți și foarte mulțumiți de serviciile noastre, deoarece avem o atmosferă de lucru foarte profesională, combinată cu o asistență prietenoasă și caldă, care ne face irezistibili la ceea ce facem. În mai bine de 11 ani de activitate, singura noastră forță constantă este pasiunea pentru călătorii. Am schimbat birouri, platforme tehnologice, am evoluat de la bilete de avion din hârtie la cele electronice, de la transferuri bancare la plăți bitcoin, dar pasiunea pentru călătorii este adânc în ADN-ul nostru.

Misiunea echipei noastre este de a oferi o experiență unică clienților. Tehnologiile pe care le folosim, combinate cu viziunea noastră, ne-au acordat Agenția de turism online cea mai de încredere în 2017, Cel mai bun site de rezervare online în 2016, Serviciul excelent pentru clienți 2015 și Compania cu cea mai mare creștere din Europa Centrală și de Est în ultimele 5 ani, în 2013.

Ca angajator, valorizăm atribute precum determinarea, originalitatea și inovația, menținându-ne astfel poziția de “Agenția de călătorie online numărul unu” în România. Funcționăm după același principiu de baza – integritatea, știm să ne și distrăm la birou, dar facem lucrurile cu pasiune și ne bucurăm de fiecare dată de roadele muncii noastre. La Vola.ro suntem noi înșine călători pasionați și ne dorim să transmitem acest “microb” și clienților noștri prin sfaturi și servicii ireproșabile.

Suntem în permanentă dezvoltare și mereu în căutare de oameni deschiși și pasionați. Alătură-te echipei Vola.ro!

Publicat 1 aug. 2022 Expiră 31 aug. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.