CONTABIL / ECONOMIST

N&C CONSULTING SRL 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Consideri ca esti un contabil care vrea sa faca o schimbare in cariera lui alaturandu-te unei echipe de profesionisti?
Consideri ca vrei sa performezi la cele mai inalte standarde alaturi de Echipa N&C ?
Esti un om deschis la nou, dinamic si caruia ii plac provocarile?
Esti un specialist care citeste legislatie si ii place sa o implementeze, dand dovada de rigurozitate si onoare in exercitarea profesiei?
Sau esti un absolvent in domeniul economic/ contabilitate?
N&C CONSULTING societate de consultanta si contabilitate angajeaza contabil cu experienta de minim 3 ani, bun cunoscator PC.

Descrierea jobului

N&C CONSULTING societate de consultanta si contabilitate angajeaza contabil cu experienta de minim 3 ani, bun cunoscator PC.
Se ofera salariu motivant, bonuri de masa si alte beneficii; program de luni pana vineri, de la 8.30-17.30, intr-o atmosfera calda si prietenoasa.

Descrierea companiei

SC N&C CONSULTING SRL este o firmă de consultanţă românească, cu experienţă în domeniu, funcţionând și furnizând servicii specifice în domeniul consultanţei în afaceri sau management, pentru a asigura extinderea, diversificarea si creşterea rezultatelor clienţilor săi.

SC N&C CONSULTING SRL este formată dintr-o echipă tânără, dinamică, de profesionişti care şi-au propus să vină în sprijinul întreprinzătorilor, prin identificarea celor mai bune soluţii şi a oportunităţilor pentru afacerile dumneavoastră.

Cunoştinţele noastre au fost aprofundate pe parcursul a peste 20 ani de experienţă din domeniul economic-fiscal. În tot acest timp ne-am confruntat cu numeroase probleme din diverse medii de activitate, acest lucru ducând la acumularea de experienţă, la crearea unor contacte (din mediul fiscal şi juridic), care contribuie în mod decisiv la o activitate fluentă, eficace şi lipsită de probleme, a societăţilor aflate în parteneriat cu noi.

Cu un simţ etic deosebit, tact şi profesionalism desăvârşit vom lucra împreună în scopul dezvoltării afacerilor dumneavoastră.

Lăsați problemele birocratice, de uzură, în grija noastră pentru a vă concentra asupra lucrurilor esențiale în evoluția afacerilor dumneavoastră.

Publicat 8 Dec. 2022 Expiră 23 Dec. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.