Publicat 12 Mar 2019 | Reactualizat 28 Mar 2019 | Expiră 12 Apr 2019

CONTABIL / ECONOMIST

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ne dorim colaborarea cu o persoana ce detine cunostinte in domeniul reglementarilor contabile si fiscale, care urmareste perfectionarea si acumularea de experienta in ceea ce priveste profesia contabila. Aspirant pentru calitatea de expert contabil sau consultant fiscal. Punem mare accent pe calitatea personala si pe dorinta de perfectionare.

Punct de lucru: Piața Iancului, București

Descrierea jobului

Activitatea presupune gestionarea unui portofoliu de societati pentru efectuarea evidentei contabile lunare, misiune pe care o va realiza fiind permanent indrumata si sustinuta de expertii contabili din cadrul societatii. Va beneficia in permanenta de experienta acumulata in firma in ceea ce priveste reglementarile contabile, interpretarile fiscale , modul de calcul si de declarare a impozitelor si taxelor . In functie de aptitudinile si competentele pe care le va dobandi aceasta poate promova in functii care ii pot pune in valoare calitatile. Desi acest job este destinat in principal persoanelor care isi doresc perfectionarea in domeniu, prin complexitatea foarte mare a spetelor este o provocare si pentru cei care considera ca stapanesc foarte bine domeniul financiar contabil.

Beneficii:
- salariu motivant;
- bonuri de masa;
- decontare transport;
- mediu de lucru placut intr-un spatiu modern.

Descrierea companiei

Societate de contabilitate cu o experienta de 18 ani in domeniu, avand un portofoliu vast de clienti ce activeaza in diverse domeniile de activitate, inclusiv in sfera financiara si de creditare, institutii financiare nebancare si brokeri de asigurare si care ofera servicii de contabilitate, resurse umane, consultanta fiscala si asigura asistenta unor companii de renume in domeniile in care activeaza.

Expirat
CONTABIL / ECONOMIST  -  CDI ACCOUNTING SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close