Contabil - contabilitate primara /vanzari magazin

ROMIMPEX 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Persoana atenta la detalii, dinamica si cu spirit de echipa, capacitate de organizare si planificare, abilitati de comunicare cu clientii si furnizorii.
Meticulozitatea, acuratetea si atentia la detalii.
Orientarea catre rezultat
Rezistenta la stres
Capacitati bune de organizarea si prioritizarea sarcinilor
Implicare si spirit de initiativa.


Descrierea jobului

Inregistreaza facturi fiscale pentru clienti, facturi de cheltuieli, bonuri fiscale, bonuri de consum.
inregistreaza valorile in registru de casa
inregistreaza nir-uri de la furnizori
Inventarul produselor din stocul curent
emite bonuri fiscale pe casa de marcat
verificarea stocurilor de marfa si comenzile date catre furnizori
pastreaza confidentialitatea datelor si a documentelor legate de firma
operare Ms OFFICE (Word, excel)

Descrierea companiei

S. C. ROMIMPEX S.R.L. are ca obiect de activitate: - comercializarea echipamentelor si sistemelor pentru protectia muncii, paza si stingerea incendiilor;

Serviciile S. C. ROMIMPEX S.R.L. sunt adaptate in permanenta cerintelor si nevoilor clientilor sai. Avand in vedere performantele si experienta cumulate de firma pana in prezent, precum si exigentele clientilor sai, am reusit sa implementam in S. C. ROMIMPEX S.R.L. un Sistem de Management al Calitati in conformitate cu SR EN ISO 9001:2001.

De asemenea, firma noastra se angajeaza sa furnizeze servicii astfel incat, prin calitatea lor, clientii sa fie sprijiniti corespunzator in demersurile lor pentru a se dezvolta si prospera, sa respecte cerintele legale si de reglementare, precum si orice alte cerinte suplimentare identificate de firma.

De la masti simple la costume chimice performante, de la filtre la aparate autonome de respirat, oferim o mare gama de produse pentru protejarea vietii (protectia muncii).

Acestea includ masti si filtre pentru purificarea aerului, echipamente de salvare cu filtre, aer comprimat sau rezervoare de oxigen, pentru situatii de urgenta si pentru munca in conditii periculoase, oriunde respiratie poate fi afectata accidental.

O larga gama de aparate de respirat, pentru pompieri sau de uz industrial, autonome, cu circuit inchis sau cu furtune de aductiune sunt create pentru a asigura respiratia in conditii dificile de munca.

Pentru conditii periculoase de munca oferim costume de protectie a corpului utile pentru pompieri, pentru lucrul in industria chimica, petrochimica, protectie civila, scafandrerie etc. Casti, cizme, manusi si costume chimice izolante, costume antitermice performante, cu aparate de respirat autonom sau cuplate la reteaua de aer comprimat va sunt oferite in conditii de calitate si fiabilitate deosebita.

Publicat 3 Iun. 2022 Reactualizat 3 Iul. 2022 Expiră 3 Iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.