Contabil - Apahida

OLD INDUSTRY SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 4500 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Economist cu studii superioare pentru compartiment financiar-contabilitate, introducerea tuturor documentelor necesare desfasurarii activitatii aferente contabilitatii, comunicare electronica si telefonica parteneri, analize tabelare, extrase de cont si confirmari de sold, inregistrare corespondenta si documente in registre si foldere.
 • Cunostinte solide cu privire la standardele financiar-contabile din Romania, cunostinte fiscale, cunostinte de operare calculator (word, excel, programe informatice specifice).
 • Condiții specifice: studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul științelor economice-secția finanțe-contabilitate, vechime în specialitatea studiilor minim 5 ani.

Descrierea jobului

 • Inregistrarea operatiunilor contabile cu respectarea legislatiei financiar-contabile.
 • Verificarea lunara a soldurilor contabile.
 • Intocmire situatii financiare.
 • Situatia mijloacelor fixe si inregistrarea contabila a acestora.
 • Cunoasterea si aplicarea legislatiei fiscale si contabile la nivel de firma.
 • Inregistrarea corecta si la zi in programul de contabilitate: facturi intrare de marfa, facturi de cheltuieli diverse, facturi - de clienti, extrase bancare, deconturi de cheltuieli, bonuri de consum, rapoarte de productie, devize de reparatii, …etc.
 • Colectarea si inregistrarea in contabilitate a chitantelor, dispozitiilor de plata sau incasare, deconturilor si documentelor - aferente platilor efectuate de firma, completarea si inchiderea zilnica a Registrului de casa.
 • Reconciliere fise de cont furnizori, client.
 • Tinerea la zi a evidentelor pe clienti si urmarirea efectuarii incasariilor la scadenta.
 • Participarea la inventarierea trimestriala/anuala si operarea rezultatelor inventarierii in evidenta contabila.
 • Respecta procedurile de lucru generale specifice firmei (programul de lucru, punctualitatea in intocmirea si predarea rapoartelor, …etc.).
 • Pastreaza confidentialitatea datelor si informatiilor la care are acces.

Activităţi de curăţenie şi intreţinere adiacente locului de muncă.

Program de lucru Full-Time de 8h / zi, luni-vineri;
Salariu atractiv - Salariu net 4500 Lei;
Bonuri de masa, bonusuri, prime de performanta;
Transport asigurat sau decontat.
Un mediu de lucru profesional placut si competitiv, in care sunt stimulate si recompensate performantele individuale si de echipa.

Descrierea companiei

Firma OLD Industry SRL a fost înfiinţată în anul 2005, este o societate cu capital privat, are sediul în Cluj-Napoca, Romania, având următoarele date de identificare: nr. reg.com.: J12/605/2005, CIF: RO17263044, momentan cifra de afaceri fiind de 2,5 mil. €/an. Echipa managerială are o îndelungată experienţă în domeniul distribuţiei diverselor produse industrial, este implementat sistemul de management al calităţii ISO9001.
Dispunem de logistica necesara pentru promovarea, testarea si livrarea produselor printr-o retea de distributie pe teritoriul Romaniei. Detinem la sediul firmei spatiu de depozitare si showroom, astfel incat produsele sa fie pastrate in conditii de siguranta si in acelasi timp ele sa poata fi prezentate clientilor. Site-ul firmei, www.oldindustry.ro, permite vizualizarea gamei de produse oferite de noi.
Distribuim scule pneumatice, scule electrice, scule aschietoare, produse abrazive pentru prelucrarea metalului, lemnului, sticlei, pietrei, ventilatii tehnice industrial si de constructii, alezoare extensibile.
De asemenea o pondere importantă în cadrul firmei noastre o ocupă producţia de abrazive (diverse forme şi dimensiuni), sertizarea furtunelor pentru aer, apă, ulei (joasă, medie şi înaltă presiune), service în garanţie şi post garanţie pentru scule electrice şi pneumatice.
Clienţii noştrii sunt utilizatori finali din industria de prelucrare a metalului, lemnului: construcţii şi reparaţii nave şi aeronave, construcţii şi reparaţii vagoane călători şi marfă, construcţii şi reparaţii mijloace de transport auto (autobuze, automobile), construcţii civile pe structură metalică şi beton, fabrici de mobilă .

Publicat 5 mai 2022 Reactualizat 12 mai 2022 Expiră 4 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.