Publicat 25 Sep 2008 | Expiră 26 Oct 2008

Contabil(a) primar (economist, absolvent cu minima experienta) –pentru firma de import-distributie produse medicale si servicii medicale

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Contabil(a) primar (economist, absolvent cu minima experienta) –pentru firma de import-distributie produse medicale si servicii medicale

Descrierea jobului

SE SOLICITA: - intocmirea documentele complete pana la nivelul declaratiilor, spirit analitic dezvoltat, abilitati operare PC/ navigare internet, program de contabilitate ERP~CRM

SE OFERA: pachet salarial atractiv, putere decizionala, respect al analizelor si advise- efectuate, posibilitate de progres.

Descrierea companiei

AVENA MEDICA va ofera solutia completa de diagnostic: consumabile de laborator, aparatura si reactivi fabricate de producatori de prestigiu din industria medicala.

AVENA MEDICA se adreseaza unei game extinse de laboratoare clinice si de cercetare, laboratoare veterinare, precum si laboratoare din industria alimentara si farmaceutica.

Misiunea noastra este de a satisface necesitatile clientilor cu instrumente de diagnostic, consumabile si service, dar si cu diagnostice clinice care sa imbunatateasca ingrijirea pacientului in lumina raportului calitate-pret. Gama noastra de produse acopera integral specialitatile de laborator: chimie clinica, bacteriologie, virusologie, parazitologie, hematologie, coagulare, imunodiagnostic, histologie, medicina legala, biologie moleculara. Pentru a raspunde celor mai recente exigente din domeniul protectiei mediului, va oferim, de asemenea, solutii de protectia mediului avand in vedere substantele periculoase rezultate din activitatea medicala si din alte domenii.

In relatiile cu partnerii nostri de afaceri ne asumam responsabilitatea completa a activitatilor noastre si lucram cu standarde de inalta performanta. Suntem capabili sa recunoastem din vreme noi \"trend-uri\" si suntem deschisi oricaror idei neconventionale.

Facem tot ce este necesar pentru a asigura satisfacerea clientilor nostri. Ne conducem afacerea in mod integru, fara compromisuri, iar clientii, agentii si distribuitorii nostri sunt considerati partenerii nostri egali de afaceri.

Expirat
Contabil(a) primar (economist, absolvent cu minima experienta) –pentru firma de import-distributie produse medicale si servicii medicale  -  Avena Medica SRL