Publicat 30 Sep 2020 | Reactualizat 28 Oct 2020 | Expiră 31 Oct 2020

✅ Contabil(a) fluent(a) in engleza

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

  • engleza fluent
  • minim 10 ani experienta in contabilitate, dintre care minim 5 ani experienta intr-o firma de contabilitate
  • experienta in a oferi servicii de contabilitate pentru clienti internationali
  • experienta in contabilitatea institutiilor publice reprezinta un avantaj
  • experienta cu instrumente de lucru colaborativ

Descrierea jobului

Intr-o zi obisnuita de lucru, daca nu lucrez de acasa in ziua respectiva, ajung la biroul meu situat in apropiere de Piata Victoriei la ora 9. Pana la 9:30 imi organizez ce am de facut in ziua respectiva, comunic cu managerul meu ce mi-am planificat, apoi incep sa rezolv solicitarile in ordinea importantei si a urgentei.

Rolul este pozitionat in cadrul Departamentului Contabilitate Externalizata al societatii de expertiza contabila Group Expert Consulting 2000 SRL (GEC), la sediul GEC din Str. Dr Iacob Felix 21. Lucrurile pe care le am de facut sunt comune: comunicarea cu clientii, inregistrarea tuturor documentelor primite, inchiderea conturilor de venituri, cheltuieli si TVA, verificarea si ajustarea balantei de verificare lunare, intocmirea tuturor declaratiilor lunare/trimestriale, arhivarea declaratiilor, registre, situatii financiare anuale, rapoarte la cerere. Pentru salariati, ma coordonez cu echipa de Resurse Umane a Grupului.

Informatia este centralizata si stocata in mod securizat, astfel incat imi vine usor sa o gasesc. De asemenea, echipa mea beneficiaza de cateva instrumente care imi fac viata mai usoara: remindere automate atunci cand ceva se apropie de expirare, notificari prin SMS, acces direct in SPV cu ajutorul unui robot. Importul automat al facturilor si al extraselor de cont in softurile de contabilitate este in curs de testare de catre Managerul IT al companiei, astfel incat sa reduc timpul introducerii documentelor - si sa dedic, in schimb, mai mult timp partii de analiza, de documentare privind noutatile fiscale.

Partea a doua a zilei, dupa pauza de masa, mi-o dedic coordonarii interne cu managerul meu si cu echipa de Resurse Umane, de Consultanta Fiscala, de Audit Financiar - si cu echipa administrativa: intr-adevar, beneficiez de sprijin pe partea administrativa atat pentru sortare documente, cat si pentru drumurile necesare la institutiile publice: am deja colegi specializati, care ma ajuta exact cu aceste lucruri - inclusiv partea de scanare documente, arhivare etc. Mie imi mai ramane sa actualizez calendarul de echipa, sa pregatesc raportari cashflow, EBITDA etc. acolo unde este cazul - si sa actualizez sistemului de management al documentelor. Acesta este un sistem de lucru colaborativ in care pot intra in acelasi timp pe un document cu mai multi colegi ai mei, ca sa reducem timpul de lucru.

La 17:30 incep sa reduc turatia motoarelor: imi informez echipa ce anume am reusit sa fac in ziua respectiva - si ce trebuie sa las pentru a doua zi. La ora 18:00 pornesc spre casa - si ma ajuta faptul ca biroul meu este pozitionat chiar in centrul Bucurestiului, facandu-mi usor drumul spre casa. A fost o zi placuta la birou.

Beneficii

Perspective de cariera:

a) dupa perioada de proba: 3% crestere salariala
b) dupa 1 an: aditional, inca 3% crestere salariala
c) vertical: oportunitatea de a promova la nivelul de Sef de Birou in cadrul Departamentului Contabilitate
d) orizontal: oportunitatea de a promova in cadrul Departamentelor HR/Audit/Consultanta Fiscala

Calificari profesionale:

a) Group Expert Consulting acopera 100% costurile examenelor ACCA
b) 2 zile libere platite inainte de fiecare examen ACCA

Descrierea companiei

Grupul Expert Consulting (GEC) este reprezentant national pentru Romania si Republica Moldova al unei retele de contabilitate celebre in lume. TAG Alliance reprezinta a treia cea mai mare retea globala de firme independente de contabilitate si case de avocatura, avand cartierul general in SUA si prezenta in fiecare dintre tarile din lume. De asemenea, GEC este reprezentant national al retelei globale de payroll ADP-Celergo.

GEC ajuta un numar semnificativ de organizatii din Romania si din strainatate (Austria, Cehia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, India, Italia, Israel, Marea Britanie, Moldova, Rusia, Spania, SUA etc.) in imbunatatirea performantelor financiare. GEC aduce valoare adaugata afacerilor clientilor prin servicii la nivel de expert in consultanta fiscala, audit financiar, precum si servicii externalizate de contabilitate si salarizare.

Echipa GEC reuneste 30 de experti si este in crestere. Echipa include absolventi de Master, doctorat si eMBA, cu studii in Europa si in SUA. Echipa GEC a primit in 2017 premiul Camerei Consultantilor Fiscali pentru a doua cea mai buna echipa de consultanta fiscala din Romania - a treia categorie, iar in anul 2018 GEC a primit premiul CECCAR pentru a sasea cea mai buna echipa de contabili din Romania - categoria microintreprinderi.

Membership: EBRD BAS | CAFR | CCF | CECCAR | CELERGO-ADP | TIAG

Expirat
✅ Contabil(a) fluent(a) in engleza  -  Group Expert Consulting 2000 SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close