Publicat 03 Mai 2019 | Expiră 03 Iun 2019

Consultanti vanzari

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Varsta minim 23 ani, studii medii sau superioare (cu diploma de absolvire)
Abilitati de comunicare, spirit antrepenorial, orientare catre dezvoltare personala, cariera si castiguri financiare. Disponibilitate program, cunostinte operare P.C., atitudine pozitiva,
Experienta si calificarea nu reprezinta o conditie, dar pot constitui un avantaj.

Descrierea jobului

Gestionare si imbogatire baza de date Companie, prospectare piata in vederea identificarii de potentiali clienti, ofertare programe financiare nebancare, participare la intalniri cu clienti persoane fizice si juridice, negocierea si intermedierea de contracte servicii financiare individuale sau de grup, programe de economisire, planuri de burse sau pensii private, asigurari de viata si/sau de sanatate, in parteneriat cu cele mai importante Companii Private din domeniul medical.
ASIGURAM : Spatiu office cu acces gratuit la utilitati si la serviciile Agentiei, mediu de lucru placut si dinamic, apartenenta la un colectiv si la un brand de notorietate, instruire de specialitate, programe permanente de pregatire si de perfectionare, cursuri profesioniste furnizate de traineri cu experienta si cu realizari in domeniu.
Sustinere initiala (inclusiv de natura financiara) si permanenta pe toata durata colaborarii.
Posibilitate cariera pe termen indelungat si venituri financiare motivante situate la cel mai ridicat nivel din piata de profil, compuse din SUMA FIXA + COMISIOANE DIN VANZARI + BONUSURI PERIODICE SI DE PERFORMANTA si, in plus, pachet de BENEFICII NESALARIALE.

Descrierea companiei

Partener Companie Multinationala Servicii Financiare

Expirat
Consultanti vanzari  -  ECADOR AGENT DE ASIGURARE S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close