Publicat 14 Iul 2020 | Reactualizat 13 Aug 2020 | Expiră 14 Aug 2020

Consultanti produse ingrijire corporala Londra, UK

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam:

  • atitudine pozitiva in interactiunea cu oamenii, deoarece comunicarea si relationarea cu clientul sunt aspecte esentiale in vanzari;
  • interes, entuziasm si determinare, pentru ca iti oferim posibilitatatea de castig pe masura ambitiei tale;
  • perseverenta si dorinta de a reusi, intrucat avem nevoie de tine pentru o perioada lunga de timp;
  • carisma si simtul umorului, nu trebuie sa lipseasca, zambetul consilierului nostru aduce implicit zambetul clientului;
  • cunostinte de limba engleza la nivel avansat.

Descrierea jobului

Activitatea zilnica consta in:

  • abordarea potentialului client si castigarea atentiei acestuia;
  • promovarea produselor si consilierea clientului in vederea vanzarii;
  • demonstratia produselor in shop-urile noastre;
  • incheierea vanzarii ca si scop final.
Locatia de desfasurare a activitatii va fi in magazinele SAKARE situate pe cele mai importante strazi din centrul Londrei.

Beneficii:

Veniturile variaza intre 1500 - 3000 de lire/luna in functie de competentele tale.
Inainte de plecare unul din membrii stafului nostru te va contacta telefonic si iti va oferi detaliile legate de adresa cazarii si adresa magazinului unde iti vei desfasura activitatea.
Cheia succesului este determinata de cunoasterea temeinica a produselor, a tehnicilor si a procedurilor de vanzare, de aceea iti oferim training de initiere la inceputul activitatii.


Cazarea:
-prima luna de cazare este gratuita, ulterior aceasta este asigurata contra sumei de 12 lire/zi, cu toate utilitatile incluse. Suma aferenta cazarii va fi dedusa din castigurile tale
-apartamentele sunt mobilate si includ echipamente si cablu TV, acces la internet, precum si aparatura electrica necesara bucatariei.

Transportul:
-biletul de avion este achizitionat de catre compania SAKARE;
-de la aeroport vei fi preluat de unul din colegii nostri si vei fi condus la cazare;
-50% din costul abonamentului pentru mijlocul de transport in comun este decontat de catre companie.

Descrierea companiei

Brandul de cosmetice de lux SAKARE, se regaseste in cele mai mari capitale ale Europei: Londra, Paris, Amsterdam si Berlin.

Cosmeticele SAKARE sunt produse din ingrediente naturale, precum plante, minerale si alge marine realizate in cele mai inovative laboratoare de specialitate.

Sakare is all about looking and feeling one's best.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Consultanti produse ingrijire corporala Londra, UK  -  SAKARE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close