Consultanţi financiari

Oraș de lucru
Nivel carieră
Studii
Salariu 800 - 1300 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Dedicat, muncitor, comunicativ

Descrierea jobului

Firma de consultanta financiara, program foarte flexibil, salarii atragatoare.

STUDII MINIME: Studii liceale Cunoştiinţe medii de limbă engleză

SE OFERĂ: Dezvoltare profesională fără limite Evoluare rapidă în companie mulţumită formări continue Ambient bun de lucru Orar flexibil Carieră internaţională Salariu atractiv Posibilitatea de a munci online

Nu este nici o problemă dacă nu au experienţă aceste persoane. Programul este de 8-10 ore pe săptămână în regim part-time(în timp se poate opta şi pentru regim full-time unde salariile sunt cu totul la alt nivel). În funcţie de interviul pe care îl vom susţine vom hotarâ dacă se potrivesc persoanele pentru acest job.

Luând în considerare experienţa şi ambiţia persoanei alegem ce i se potriveşte mai bine dintre următoarele oportunităţi de muncă: responsabilitatea de a conduce o echipă, consultanţi cu jumătate de normă sau cu normă întreagă.

Dacă ai experienţă deja în sectorul financiar va fi valorificat. Dacă niciodată nu ai muncit în acest domeniu, dar eşti interesat, ar putea fi oportunitatea ta. Dispunem de pregătiri gratuite pentru a putea deveni expert.

Descrierea companiei

Te consideri un antreprenor? Îţi place să ajuţi clienţii să găsească soluţii la problemele lor? Dacă este aşa, locul acesta de muncă ar putea fi o mare oportunitate pentru tine.

DAVINVENT CONTROLL KFT colaborează cu o mare companie nemţească cu sediul principal în Cologne(Germania), care este una din companiile europene lidere in sectorul intermediar de finanţe. Căutam persoane foarte motivate şi cu multă energie, care vor să fie parte de echipa noastră pentru a extinde compania pe piaţa spaniolă.

Publicat 25 iun. 2021 Reactualizat 23 iul. 2021 Expiră 25 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos