Consultant vestimentar

Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Iorgoni își mărește echipa, astfel că suntem în căutarea unei persoane ce e pasionată de modă și stil vestimentar. Dorim o persoană responsabilă și amabilă, cu abilități de comunicare, orientată spre îndeplinirea nevoilor clientului, cu o atitudine proactivă și energie pozitivă.

Descrierea jobului

Printre responsabilități se numără prezentarea, promovarea și vânzarea accesoriilor și ținutelor din portofoliul Iorgoni, cât și stabilirea întâlnirilor cu clienții, consilerea și oferirea de recomandări acestora. Alături de noi, vei face parte dintr-un brand ce este într-o continuă dezvoltare, unde vei întâlni o echipă foarte motivată și vei avea multe oportunități de creștere personală.
Printre beneficiile oferite se numără un salariu fix, bonus individual în funcție de vânzările lunare, un program de muncă flexibil, participarea la diferite evenimente din aria modei și un mediu de lucru relaxat, dar orientat spre obiectivele echipei.

Descrierea companiei

Iorgoni este o poveste depre rafinament și cultură, o poveste în care dorim ca produsele noastre să fie moderne pentru ziua de azi, oferind bradului o ștampilă care nu este condiționată de timp.
Povestea Iorgoni a început în anul 2014 la poalele munților Retezat, în Țara Hațegului unde Radu și Alin au creat brandul de pălării ce le poartă azi numele.
Pălăriile sunt de secole accesorii cărora le-au fost atribuite diverse asocieri. Bărbații care poartă pălării sunt eleganți, femeile misterioase, iar lista este mult mai lungă. De aceea, ne-am dorit încă de la început, din momentul în care am fabricat prima pălărie, să nu lăsăm loc de interpretări, iar pălăriile Iorgoni să spună întocmai o poveste frumoasă.
Publicat 20 Iul. 2022 Expiră 19 Aug. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.