Publicat 15 Iul 2006 | Reactualizat 13 Aug 2006 | Expiră 15 Aug 2006

Consultant Vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

*studiile superioare constituie un avantaj; excelente abilitati de comunicare, negociere si planificare; atitudine pozitiva si focalizata catre client, entuziasm, motivare si orientare spre rezultat; experienta in vanzari constituie un important avantaj; capacitate de lucru in echipa; seriozitate si responsabilitate; bune cunostinte de operare PC - Excel, Word, Internet Explorer; permis de conducere categoria B.

Descrierea jobului

*identificarea si atragerea potentialilor clienti ;
*gestionarea portofoliului personal de clienti ;
*urmarirea incasarii platilor si acordarii serviciilor conform contractului.

Descrierea companiei

Adevaratul obiectiv al politicii resurse umane este integrarea la cel mai bun nivel al tuturor angajatilor, crearea unui spirit puternic, propriu companiei. Acest spirit este reprezentat de conceptul “sprijin, respect, eficienta” fiecare angajat reprezentand o parte importanta, iar impreuna vom fi cei mai performanti.

Expirat
Consultant Vanzari  -  SC AMBIENT MD SRL - Punct de Lucru Tg. Mures

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close