Consultant Vanzari

Fumezi.com
10 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

- persoana organizata si serioasa
- fire prietenoasa si comunicativa
- aspect ingrijit, limbaj civilizat, rabdare si bun simt
- capacitatea de a invata permanent lucruri noi
- sa initiati cu usurinta interactiuni cu persoane noi
- sa fiti orientat catre rezultate, cu capacitatea de a lucra autonom, dar si in cadrul unei echipe

Descrierea jobului

- vanzarea produselor companiei parcurgand toti pasii de vanzare, de la identificarea nevoilor clientului si consilierea in alegerea produsului potrivit pana la incasarea contravalorii produselor achizitionate si operarea acestora in sistemul de contabilitate
- mentinerea relatiei cu clientii existenti si furnizarea catre acestia a suportului post vanzare
- atragerea de noi clienti

Descrierea companiei

Fumezi.com

Am deschis prima noastra locatie Fumezi.com pe 15 martie 2013, cu o misiune, aceea de a ajuta fumatorii sa gaseasca o alternativa la tigarile traditionale, in speranta de a oferi o imbunatatire a calitatii vietii. De atunci, produsele noastre au evoluat si locatiile noastre s-au extins, dar misiunea noastra a ramas aceeasi.

Abordarea sincera si dedicarea echipei Fumezi.com va ofera cele mai noi, mai bune si mai sigure produse din domeniu, pentru o experienta a vapatului de cea mai buna calitate, acestea fiind atributele care ne diferentiaza de restul concurentei.

Suntem o echipa de oameni uniti, pasionati si receptivi la noutatile din domeniu, ce depune toate eforturile pentru a putea satisface chiar si nevoile celor mai exigenti clienti.

Oferim mai mult decat cele mai noi si cele mai bune produse din industria tigarilor electronice, a tutunului de rulat, a narghilelelor si a accesoriilor din fiecare domeniu, atentia noastra indreptandu-se asupra celor mai noi cercetari si informatii ce ne ajuta in dezvoltarea produselor noastre, precum si asupra standardelor inalte de control a calitatii la toate produsele pe care le comercializam.

Ce va oferim? – o gama diversificata de produse calitativ superioare, disponibile la cele mai accesibile preturi de pe piata; – promotii avantajoase; – reduceri saptamanale; – consultanta gratuita in incinta oricarui magazin Fumezi.com; – fidelizarea clientilor loiali.

Va asteptam in oricare dintre magazinele noastre! https://fumezi.com/

Publicat 14 Mart. 2023 Expiră 13 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.