Consultant vanzari

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Esti o persoana responsabila, perseverenta, dinamica, deschisa la nou si cu initiativa.
Comunici si interrelationezi usor cu oamenii, atunci te incadrezi perfect in profilul candidatului nostru.
Experienta in vanzari constituie un avantaj.

Descrierea jobului

Ce trebuie sa faci :
Sa promovezi si sa vinzi produsele companiei;
Sa receptionezi marfa si sa o expui conform standardelor;
Sa consiliezi clientii si sa le oferi produsele potrivite nevoilor lor;
Sa intocmesti documentele specifice activitatii de comert.

Descrierea companiei

Societatea Carpeta Ro Grup face parte din reţeaua internaţională Carpeta Group. Compania activează in domeniul de vanzare al covoarelor si ofera cea mai variată gamă de produse (covoare moderne, covoare pufoase, de lană, sintetice, covoare pentru living, pentru birouri, pentru hoteluri, covoare pentru copii, covoare personalizate, mochete, traverse ), la preţ de producător, clienților care ştiu să aprecieze covoarele neobişnuite, elegante, dar si posibilitatea de a-și personaliza spațiul în care își desfășoară activitatea.

Colecţiile de covoare prezente in reţeaua Carpeta sunt produse in fabrica de covoare MOLDABELA, avand un bogat portofoliu cu o întreagă rețea de magazine în peste 30 orașe ale României. Colecţiile de covoare de calitate superioară sunt produsul a celor mai moderne utilaje şi tehnologii care corespund cerinţelor europene, iar materia primă utilizată în producţie este de nivel superior - lână din Noua Zeelandă şi Marea Britanie, sintetic din Belgia şi Turcia. Cele peste 20 de colectii si 3 000 de modele prezente in reteaua Carpeta combina diverse stiluri si culori, precum desene clasice si abstracte, moderne, pentru copii, produse pentru diverse destinatii si pentru cele mai pretentioase gusturi.

Colecția Carpeta cuprinde covoare, mochete și traverse atât pentru uz casnic, cât și pentru hoteluri, restaurante, pensiuni, sedii de firme, instituții publice, biserici și mănăstiri. Peisajele, portretele si arhitectura interiorului prind viata in designul produselor Carpeta. De asemenea, covoarele personalizate cu identitatea companiei clientilor ( logo, initiale, sigla, etc), vor deveni simbolul si mandria firmei, iar compozitiile asimetrice, desenele, formele neobisnuite, vasta gama a culorilor si combinarea inedita a lor, stau la baza alegerilor noastre inspirate. În plus, echipa de designeri studiază periodic noile tendinţe în producerea covoarelor şi a designurilor interioare, orientându-se astfel în producerea de noi modele.

Succesul nostru este meritul intregii echipe Carpeta!

Publicat 23 nov. 2021 Expiră 23 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.