Publicat 06 Iun 2019 | Expiră 07 Iul 2019

Consultant vanzari

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cu sau fara experienta, disponibil pentru program prelungit , calitati de comunicare foarte bune , abilitati tehnice , foarte multa perseverenta in tratarea clientilor.

Descrierea jobului

Functia - reprezentant show - room si reprezentant teren.
Responsabilitati : gestionarea portofoliului de clienti , realizarea targetelor de vanzari , cunoasterea foarte bine a produsului nostru , indeplinirea obiectivelor de marketing .
Beneficii : masina de serviciu , training periodic , pachet salarial atractiv - 300 - 1000 euro , in functie de rezultate .

Descrierea companiei

In 1999 , Termoplast a inceput productia de ferestre si usi in Roman . In prezent , societatea dispune de 6 show-room -uri de tamplarie in Roman , Iasi , Vaslui si peste 30 dealeri in orasele din Moldova. Experienta in domeniul tamplariei din aluminiu si PVC si investitiile in utilajele de productie ii ofera o pozitie de lider pe piata Moldovei. Capacitate de productie - 150 de ferestre pe zi , principalul nostru profil fiind Rehau - Germania . In prezent echipa noastra de vanzari numara 15 agenti , obiectivul nostru fiind extinderea retelei noastre prin intermediul agentilor de teren .

Expirat
Consultant vanzari  -  sc termoplast srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close