Consultant Vanzari - VODAFONE ROMANIA - Zona Sud – Vest

INSTORE POWER PROVIDER S.R.L. 7 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Vodafone este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume, în România compania este prezentă cu o reţea de peste 200 de magazine la nivel național.

Viitorul coleg se va alătura echipei de Consultanți Vânzări, din Rețeaua de magazine Vodafone alături de care va avea oportunitatea de a învăţa, de a-și dezvolta abilităţi și competențe de comunicare, vânzări, negociere și leadership care îl vor pregăti, în timp, pentru roluri viitoare în structura de vânzări Vodafone (Store Manager, Area Sales Manager sau Regional Manager) sau în structuri paralele de business, cum ar fi: Marketing, Vânzări Indirecte sau Servicii Clienţi.
 • Rolul este de a acorda consultanță și consiliere spre vânzare clienților în magazinele fizice, de ascultare și înţelegere a nevoilor consumatorilor, de vânzare servicii și produse potrivite acestora și de creare a unei experiențe de cumpărare excelentă.

Together we can !

Te invităm să te alături echipei Vodafone România dacă:
 • Ai minimum 6 luni experiență în vânzări pe o poziție similară: telesales, suport vânzări clienți, reprezentant vânzări;
 • Ai minimum 6 luni experiență în domeniile: comerț, retail, telecom sau electro-it- reprezintă avantaj;
 • Ai studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat;
 • Cunoști limba engleză la nivel mediu;
 • Ai atitudine pozitivă, dorinţa de a te dezvolta și împărtășești pasiunea noastră comună pentru soluţii, echipamente mobile și ultimele noutăţi din sfera tehnologiei.

Descrierea jobului

Responsabilități:
 • Vei interactiona direct cu clienții și vei promova serviciile și produsele Vodafone;
 • Vei crește experiența cu brandul Vodafone, asigurând vizibilitatea maximă a mărcii în cadrul magazinelor;
 • Vei oferi clienților experiențe digitale bogate prin intermediul tehnologiei, al produselor și serviciilor Vodafone, furnizând în același timp consultanță în privința funcționării și utilizării acestora;
 • Vei răspunde nevoii clienților prin programele de Telesales sau Customer Support, derulate în funcție de nevoile de business.


Salarizare și beneficii:
 • Pachet salarial fix + bonus lunar corelat cu vânzările realizate;
 • Sistem de comisionare care îți permite să îți crești venitul lunar în funcție de implicarea individuală;
 • Tichete de masă;
 • Bonus de bun venit;
 • Abonament medical la clinică privată;
 • Abonament nelimitat de voce și date;
 • Reduceri la device-uri și servicii pentru tine și încă 4 prieteni;
 • Program de induction, pentru a-ți atinge obiectivele individuale și pentru a te dezvolta profesional;
 • Dezvoltarea aptitudinilor de vânzare și a abliltatilor practice din sfera tehnologiei.

Descrierea companiei

Instore Power Provider este furnizorul Vodafone România pentru servicii de Sales Advisor.
Jucător principal pe piata serviciilor de marketing pentru retail din Romania, asigura clienților săi, producători si retaileri internaționali, servicii de reprezentare comercială, mercantizare, monitorizare, leasing de personal, formare si certificare comercială.
Compania are peste 2 300 de angajați și este prezentă în România, Republica Moldova și Bulgaria, atât în marile lanțuri de magazine de retail cât și în comerțul tradițional și HORECA, în total peste 33 000 de puncte de vânzare.
_______________________________________________________________________________________________

La Vodafone vrem să inspirăm oamenii să surprindă oportunitățile unui viitor digital și să construim un viitor mai bun. De aceea suntem aici. În urmă cu 30 de ani, am făcut primul apel telefonic mobil și am trimis primul SMS în Marea Britanie și de atunci am schimbat viața a miliarde de oameni. Luăm 4G pe Lună și folosim date mari pentru bunuri sociale către sisteme inteligente de transport și drone de urgență, încă mai agităm lucrurile.

Fii parte a unei companii care îi ajută pe cei care au cel mai mare nevoie de ea. Indiferent dacă învățăm fetele să codeze, oferim conectivitate cu zonele lovite de dezastre sau punem la dispoziția formatorilor noștri și alergăm pentru caritate. Credem că a fi diferit este bine. Suntem mândri că oferim oportunități egale indiferent de rasă, naționalitate, context cultural, sex, vârstă, stare civilă, orientare sexuală, identitate de gen, dizabilitate, credință religioasă sau politică.

Putem profita de această diversitate doar construind o cultură incluzivă în care toată lumea să fie respectată, să poată fi ei înșiși și să se străduiască să fie cei mai buni. Perspectivele dvs. diferite ne ajută să modelăm viitorul. Viitorul este captivant. Căutăm în mod constant noi modalități de a ne sprijini, de a ne antrena și de ne dezvolta oamenii deoarece afacerea Vodafone devine din ce în ce mai complexă în fiecare zi.

Alături de echipa Vodafone construim o cultură ce ne face să ne simțim apreciați, să finalizăm treaba și să lucrăm împreună pentru că suntem pasionați de a fi liderul comunicațiilor într-o lume din ce în ce mai conectată. Vodafone este cea mai importantă companie de telecomunicațîi din lume, suntem un brand global pe care milioane de oameni din orice colț al globului îl aleg pentru a comunica, a trimite mesaje sau a se conecta la serviciile de date ce ii ajută să profite la maxim în fiecare zi.

 • Îți dorești să investești într-o carieră unde tehnologia este un loc de joacă? Vino la bord și crește cu noi! Gata?
Publicat 5 Oct. 2022 Reactualizat 2 Nov. 2022 Expiră 4 Nov. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.