Publicat 26 Mai 2020 | Reactualizat 29 Mai 2020 | Expiră 03 Iun 2020

Consultant vanzari utilaje agricole cu experienta

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

  • Cautam personal cu experinta in domeniul agricol
  • Bune abilitati de vanzare si prezentare a produselor
  • Reprezinta un avantaj pentru persoanele care au studii in domeniul agricol
​Suntem o echipa dedicata cresterii permanente. Spiritul de initiativa ne determina actiunile, iar spiritul de echipa le conduce la bun sfarsit.

Descrierea jobului

  • Identificаrea dе cliеnti potentiali
  • Gestionarea situaţiilor intampinare cu clientii
  • Intrеtinеrеа utilajеlor аgricolе
Fiecare client nou este privit ca un partener nou, nu numai ca un simplu cumparator, iar obiectivul nostru asumat este de a crea si pastra o relatie pe termen lung cu clienti prin profesionalism, promptitudine, concentrare si viziune.

Benеficii:
  • Salariul fix
  • Comision din vаnzаri

Descrierea companiei

Din anul 2010, AGROLINE este o prezenta constanta si de incredere pe piata utilajelor agricole.
Serviciile noastre de consultanţă tehnică şi financiară ajută companiile agricole, dar și agricultorii aflați la început de drum să determine soluțiile potrivite pentru o producție agricolă sporită.
Agricultura performantă se va baza mereu pe utilaje agricole capabile să efectueze cât mai multe operațiuni, într-un timp cât mai scurt și cu un consum de combustibil optim. Înțelegem aceste nevoi, prin urmare alegem doar acele utilaje agricole capabile să asigure o producție agricolă ridicată și să fie deosebit de fiabile pe termen lung.

Astazi ne mandrim cu o oferta completa de produse si servicii, ce include o gama complexa de utilaje agricole (tractoare, combine, semanatori, utilaje pentru ferme, sisteme de irigatie, remorci, utilaje pentru intretinerea spatiilor verzi, pentru zootehnie, pentru viticultura , pentru pomicultura si pentru legumicultura), service la standarde europene si un program de finantare foarte bun, usor de accesat si flexibil.

Expirat
Consultant vanzari utilaje agricole cu experienta  -  Agroline Utilaj S.R.L.a

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close