Consultant vanzari -Satu Mare,Brasov,Sibiu,Timisoara,TgMures

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Noi suntem Optical Investment Group si operam cea mai extinsa retea de Optica Medicala din Romania, formata din magazinele OPTIblu, Optiplaza si O51. Ca orice companie de succes, evoluam si avem nevoie de colegi dornici care sa ni se alature la drum, pentru a ne sustine reciproc. Este in regula daca nu ai experienta, pentru ca, in magazin te asteapta o echipa de specialisti gata sa impartaseasca cu tine din experienta si informatiile lor. De asemenea, vei beneficia si de training, dar si de suport pentru momentul cand esti pregatit pentru urmatorul nivel - OPTOMETRIA.

Ce ne dorim: Ne dorim ca viitorii nostri colegi sa indeplineasca urmatoarele:

1. Sa comunice si sa relationeze usor cu clientii;
2. Sa fie deschisi, energici, sociabili si cu spirit de echipa;
3. Sa manifeste entuziasm si dorinta de invatare;
4. Sa fie atenti la detalii, ordonati si capabili sa respecte atat procedurile cat si tehnicile de vanzare;
5. Sa se implice in activitatile magazinului.

Ce oferim: La randul nostru iti vom oferi urmatoarele:

1. Salariu competitiv in functie de experienta;
2. Tichete de masa in sistem electronic;
3. Bonusuri la nivel de echipa, dar si individuale;
4. Asigurare medicala privata;
5. Beneficii la achizitionarea produselor din portofoliul companiei;
6. Program de lucru flexibil (in ture);
7. Posibilitati reale de avansare;
8. Traininguri de specialitate;
9. Mediu de lucru stabil si optim pentru dezvoltarea unei cariere.


Daca te-am convins, hai si tu sa faci parte din cea mai mare echipa! Aplica direct pe platforma sau trimite CV-ul pe adresa de email career@opticalnetwork.ro

Descrierea companiei

Optical Investment Group este un grup de investitii care opereaza cea mai mare retea de optica medicala din Romania, formata din magazinele OPTIblu, OPTIPLAZA, O51. Cu o vechime de 17 ani pe piata, operam 103 magazine in Bucuresti si in marile orase din tara. De asemenea, compania detine o importanta divizie de distributie B2B, autorizata sa comercializeze marci consacrate de rame vedere si ochelari soare, precum: Hugo Boss, MaxMara, Missoni, Moschino, Tommy Hilfiger, Gianfranco Ferre, Carrera, Polaroid, Converse, Cacharel, Pepe Jeans, Replay, Diesel, Pierre Cardin, Benneton si altele. Suntem prezenți si în mediul online cu 2 magazine www.optiblu.ro și www.optiplaza.ro, cu aproape 8000 de produse disponibile în stoc.

"Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de Optical Investment Group in scopul identificarii candidatilor potriviti pentru postul Consultant vanzari/Optometrist. Datele nu vor fi comunicate tertilor si vor fi utilizate exclusiv pentru scopul mentionat, in conditii de securitate si confidentialitate. Datele vor fi sterse /distruse, in conditii de siguranta, dupa 6 luni de la finalizarea procesului de recrutare. Pentru detalii privind politica Optical Investment Group privind prelucrarea datelor personale accesati pagina noastra de internet https://www.optiblu.ro/content/termeni-si-conditii-de-utilizare#date_personale .“

Publicat 21 apr. 2022 Reactualizat 21 mai 2022 Expiră 21 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.