Consultant vanzari produse naturiste/Beauty consultant

ELMAFARM - 1 poziție
Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Persoană cu bune abilități dе comunicare, capabilă dе a lucra in echipă, care să aibă atenție distributivă și capacitate rapidă dе decizie.

Descrierea jobului

  • receptia fizica si scriptica a produselor cosmetice,dermatocosmetice,produse naturiste,precum si aranjarea la raft a acestora;
  • etichetarea si organizarea produselor pe rafturi;
  • gestionarea strategica si cu atentie a stocurilor;
  • consilierea clientilor pentru a gasi produsele potrivite;
  • informаre pеrmanentă аsupra produselor comercializate și noutăților din domeniu;

Descrierea companiei

ELMAFARM crede în ideea “întâlnire” mai mult, poate, decât crede în sine însăși. Întâlnirea declanșează, potențează, reglează. Întâlnirea e un semn al vieții în sensurile ei cele mai profunde. Povestea noastră: ELMAFARM este mai mult decât o invitație distribuită consumatorilor. ELMAFARM este întâlnirea însăși, întâlnirea dintre oameni, întâlnirea între pacient și farmacist și, nu în ultimul rând, întâlnirea pacienților între ei. “e bine că ne avem” Deviza noastră este “e bine că ne avem” şi ne propunem să oferim clienţilor noştri siguranţa şi profesionalismul pe care doar un specialist şi bun cunoscător al psihologiei umane îl poate oferi. Suntem mai mult decât un lanţ de farmacii, suntem un concept foarte bine definit şi structurat, care aduce o nouă abordare a pieţei farmaceutice locale.

Publicat 9 mai 2022 Reactualizat 16 mai 2022 Expiră 8 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.