Publicat 19 Feb 2020 | Reactualizat 20 Mar 2020 | Expiră 21 Mar 2020

Consultant vanzari prin telefon

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Iti place sa comunici, sa negociezi si ai capacitatea de a aborda clientii pentru a le castiga interesul privind solutiile promovate? Ai experienta in vanzari sau iti doresti sa te formezi in aceasta industrie? Ai abilități bune de utilizare a calculatorului (cel puțin Word, Excel, Internet)? Esti o persoana cu o atitudine pozitiva, atentă la detalii, responsabilă, corectă și implicata? Esti curios/curioasa, ai initiative si iti place sa inveti lucruri noi? Perfect! Si noua!

Descrierea jobului

Uite ce face consultantul de vanzari la noi:

- Promoveaza, consiliaza și vinde catre clienți și prospecți, solutiile companiei;
- Realizeaza obiectivele de vânzări trimestriale;
- Negociaza și renegociaza, prin telefon, conditiile contractuale cu clienții din portofolii;
- Ofera suport clienților în completarea documentelor, accesarea serviciilor, precum și în orice demers al acestora pentru o bună și eficientă colaborare cu compania;
- Menține și dezvolta bune relații cu clienții companiei prin activități de comunicare telefonică, e-mail și prin completarea documentației necesare;
- Completeaza în soft-urile/aplicațiile și bazele de date puse la dispoziție de companie toate informatiile necesare;
- Promoveaza brand-ul, imaginea produselor și a serviciilor companiei, în concordanță cu interesele acesteia și cu procedurile interne specifice.

Restul avem si dam noi:

- Oferim un mediu de lucru prietenos in care te poti dezvolta professional;
- Incurajam actiunile work – life – management si suntem implicate in comunitate prin multe actiuni de CSR;
- Oferim: contract perioada nedeterminata, abonament medical la clinica privata. pachet motivant de beneficii.

Descrierea companiei

Up România își propune să ofere clienților și partenerilor săi servicii integrate care să le simplifice interacțiunile, procesele, deciziile, adoptând o atitudine de înțelegere profund umană a nevoilor acestora și susținând bunele practici de responsabilitate socială.

Tichetele și cardurile de masă, tichetele și cardurile cadou, voucherele și cardurile de vacanță, tichetele și cardurile de cultură, tichetele sociale și cele sociale de grădiniță, tichetele de creță, platforma STIM Online, platforma Up Achiziții sunt doar câteva din varietatea soluțiilor cu care venim în sprijinul performanței, al calității și al motivării, al grijei și implicării pentru a face să fie mai bine în fiecare zi.

Misiunea noastră e să aducem valoare prin empatie, printr-o înțelegere a nevoilor și o atitudine deschisă față de parteneri și utilizatori.
Valorile noastre ne ghidează în toate acțiunile. Promovăm responsabilitatea, solidaritatea, inovația, echitatea, antreprenoriatul. Ne dorim alături de noi persoane care să simtă și să acționeze conform acestor valori.

Vă transmitem și linkul către nota de informare de pe website-ul nostru, care cuprinde și secțiunea privind prelucrarea datelor cu caracter personal în contextul recrutării: https://upromania.ro/politica-prelucrare-date/. Totodata, ne puteți contacta la: sediul nostru: Șoseaua Dudești-Pantelimon nr. 42, sector 3, 033094 București; sau la telefon 021.402.82.23. De asemenea, DPO-ul nostru vă stă la dispoziție la adresa de e-mail: gdpr.upromania@upromania.ro

Expirat
Consultant vanzari prin telefon  -  UP ROMANIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close