Publicat 24 Mai 2019 | Expiră 24 Mai 2019

Consultant vanzari piese auto

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Spirit de echipa, responsabil, comunicativitate,sociabilitate!

Descrierea jobului

Angajam consilier vanzari - ofertare piese auto cu experienta, intr-un mediu profesionist si dinamic, cu un salariu atractiv, plus bonus-uri in functie de realizari.

Descrierea companiei

SC Autopit Srl este o firma cu capital integral romanesc, activa de 10 ani in domeniul auto.Autopit s-a nascut din pasiune si dedicatie pentru domeniul auto si de la inceput ne-am bazat pe calitate, corectitudine, profesionalism si rapiditate. Astfel am dezvoltat parteneriate stabile cu importanti distribuitori care, pe termen lung, este un sprijin real pentru clienti.

MISIUNEA noastră este aceea de a oferi servicii complete, de calitate excepţională, în domeniul auto şi de a găsi permanent soluţii profesioniste la cerinţele clienţilor noştri.

In domeniu auto, siguranta este pe primul loc. De aceea echipa noastra de consultanti in vanzari nu doar indeplineste cerintele impuse, ci dezvolta parteneriate de incredere cu clientii prin imbunatatirea continua a calitatii serviciilor si produselor oferite.Echipa noastră a crescut an de an in care experienţa, dedicarea şi know how, au facut să fim cei mai buni din domeniu. Motivăm şi ridicăm performanţele echipei prin traininguri şi cursuri specializate, astfel încât personalul nostru să fie pregătit să răspundă prompt şi eficient tuturor cerinţelor clienţilor.

Fiecare din angajaţii noştri e total implicat în a menţine o relaţie apropiată cu clienţii, pentru a fi capabil să-i ofere cea mai potrivită soluţie. Tratarea clienţilor ca parteneri apropiaţi şi prieteni face ca echipa Autopit să fie foarte valoroasă pentru progresul şi bunăstarea afacerilor clienţilor noştri.In comparatie cu ceilalti ,Autopit va ofera consultanta de specialitate oferita de oameni acreditati cu studii in acest sens si sprijin in montajul pieselor oferite de service-uri partenere.

Ne bazam pe respectul si satisfactia clientului, experienta si raportul egal calitate-pret pentru serviciile oferite.

Expirat
Consultant vanzari piese auto  -  AUTOPIT SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close