Publicat 27 Mai 2019 | Reactualizat 26 Iun 2019 | Expiră 27 Iun 2019

Consultant vanzari/Optometrist - Bucuresti

7 posturi
Expirat
CONSULTANT VANZARI / OPTOMETRIST

Esti pasionat/a de moda si tendinte? Iti place sa comunici cu cei din jur si sa le oferi sfaturi din punct de vedere estetic? Vrei sa lucrezi cu branduri faimoase? Atunci esti candidatul pe care noi il cautam pentru postul de Consultant vanzari.

Esti curios in ceea ce priveste cel mai avansat sistem universal de masurare de pe piata (Visioffice)? Vrei sa lucrezi cu cea mai noua tehnologie din domeniu? Atunci esti candidatul pe care noi il cautam pentru postul de Optometrist.


Candidatul ideal:

-comunica si relationeaza cu usurinta, cu clientii;
-este deschis, energic, sociabil si cu spirit de echipa;
-are atitudine proactiva si pozitiva;
-manifesta entuziasm si dorinta de a invata;
-este atent la detalii, este ordonat si este capabil sa respecte procedurile, principiile si tehnicile de vanzare;
-are studii medii, superioare finalizate sau in curs ( sales assistant);
-studii in domeniu in curs sau finalizate ( optometrist);
-experienta relevanta in domeniu ( optometrist) reprezinta avantaj;
Descrierea jobului
Responsabilitati:

-intampina clientii si le asigura consiliere intr-o maniera amabila, prietenoasa si eficienta;
-identifica nevoile si asteptarile clientilor, le ofera informatii corect si complet despre produsele aflate in vanzare;
-implementeaza in magazin campaniile promotionale;
-realizeaza operatiuni cu casa de marcat;
-gestioneaza comenzile clientilor;
-mentine ordinea si curatenia in magazin;
-determinare de dioptrii ( optometrist);
-buna organizare a activitatii din magazin ( manager);

Beneficii:


-salariu fix+bonus performanta;
- tichete de masa;
-training si oportunitate de dezvoltare profesionala;
-program de lucru flexibil ( in ture);
-apartenenta la o echipa de succes;

Despre noi:
Optical Network a luat fiinta in urma cu 14 ani, in prezent fiind liderul pietei de optica medicala in Romania. Divizia de retail opereaza lanturile de magazine OPTIblu si KLARMANN si detine 54 de magazine in Bucuresti si mari orase din tara. De asemenea, compania detine o importanta divizie de distributie B2B, autorizata sa comercializeze marci consacrate de rame vedere si ochelari soare, precum: Hugo Boss, MaxMara, Missoni, Moschino, Tommy Hilfiger, Gianfranco Ferre, Carrera, Polaroid, Converse, Cacharel, Pepe Jeans, Replay, Diesel, Pierre Cardin, Benneton si altele. Optical Network a luat fiinta in urma cu 14 ani, in prezent fiind liderul pietei de optica medicala in Romania. Divizia de retail opereaza lanturile de magazine OPTIblu si KLARMANN si detine 54 de magazine in Bucuresti si mari orase din tara. De asemenea, compania detine o importanta divizie de distributie B2B, autorizata sa comercializeze marci consacrate de rame vedere si ochelari soare, precum: Hugo Boss, MaxMara, Missoni, Moschino, Tommy Hilfiger, Gianfranco Ferre, Carrera, Polaroid, Converse, Cacharel, Pepe Jeans, Replay, Diesel, Pierre Cardin, Benneton si altele.

“Datele personale puse la dispozitie de dvs. pentru a candida la aceasta pozitie vor fi prelucrate de Optical Network in scopul identificarii candidatilor potriviti pentru postul Consultant vanzari/Optometrist. Datele nu vor fi comunicate tertilor si vor fi utilizate exclusiv pentru scopul mentionat, in conditii de securitate si confidentialitate. Datele vor fi sterse /distruse, in conditii de siguranta, dupa 6 luni de la finalizarea procesului de recrutare. Pentru detalii privind politica Optical Network privind prelucrarea datelor personale accesati pagina noastra de internet https://www.optiblu.ro/content/termeni-si-conditii-de-utilizare#date_personale . “
Expirat
Consultant vanzari/Optometrist - Bucuresti  -  SC OPTICAL NETWORK SRL