Consultant Vanzari in magazin Vodafone - Piatra Neamt

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 500 - 1000 EUR
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

  • Minim 1 an experienta dе preferat in vanzari, lucrul cu clientii
  • Liceul Absolvit (Facultatea terminata reprezinta avantaj)
  • Foarte bune abilitati dе comunicare interpersonala
  • Lb.Engleza constituie un avantaj
  • Bune abilitati dе lucru cu calculatorul: Word, Excel, Power Point, e-mail
  • Atitudine pozitiva si orientata catre client
  • Cunostiinte generale despre GSM si Internet
  • Bune abilitati si cunostiinte dе vanzare

Descrierea jobului

In rolul de Rеtail Reprеsеntаtive, vei аtingе obiectivele de vаnzаre si sаtisfacerea cеrintеlor cliеntilor cu profеsionalism si printr-o atitudinе dе vanzаri proactiva in scopul de a crea cea mai buna experienta pentru client din Romania.

Recrutam Consultant Vanzari pentru magazinele Vodafone din orasul Piatra Neamt.
Ce vei face in rolul de Retail Representative?

· Prezinti, vinzi si cresti valoarea vanzarilor produselor si serviciilor Vodafone catre clientii potentiali si existenti in scopul de a atinge Targetul de vanzari al Magazinului . Asiguri acuratetea inregistrarii datelor clientilor in bazele de date ( verificarea integritatii, completarea contractului, facturarea si completarea certificatului de garantie, completarea contractului de transfer de responsabilitate)
· Oferi informatii intr-o maniera eficienta si politicoasa catre clientii potentiali si catre clientii existenti ai firmei despre produse si servicii, preturi, conditii de livrare , conditiile contractuale, termenul de garantie si suportul tehnic.
· Mentii imaginea companiei si respecti standardele ei livrand servicii de o inalta calitate si profesionalism( respectand Ghidul Standardelor pentru Reprezentant ) si prin asigurarea unei curatenii exemplare in aria Magazinului.
· Pregatesti rapoarte despre vanzarile si activarile zilnice.
· Asiguri fluxul clientilor in reprezentanta atunci cand are rol doar de Reprezentant relatii clienti catre: caserie, zona de vanzare, zona de asteptare si punctul Service.
· Asiguri back-up pentru pozitiile Reprezentant Vanzari&Administrator Depozit si pentru cea de Casier, atunci cand este necesar.
· Colectezi si verifici toate formele de plata pentru serviciile si produsele companiei atat pentru Reprezentanta cat si pentru facturile Vanzarilor Directe
· Asiguri la cerere activitati de inlocuire de SIM, Transfer de Responsabilitate, explicatii si ajustari de factura
Descrierea companiei

Descrierea companiei


Franciza Vodafone este un model de business ce imbina experienta de retail Vodafone cu antreprenoriatul partenerilor de franciza. Magazinele din acest sistem au aceleasi standarde de imagine si calitate a serviciilor ca si magazinele Vodafone. Partenerii au acces la know-how-ul, sistemele si aplicatiile Vodafone, precum si la programele de pregatire pentru personalul de vanzari.
Publicat 23 iun. 2021 Reactualizat 23 iul. 2021 Expiră 23 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos