Publicat 28 Iun 2019 | Reactualizat 26 Iul 2019 | Expiră 29 Iul 2019

Consultant Vanzari Concept Store - Promenada Mall

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


Te consideri un impatimit al cafelei, esti dornic sa impartasesti si altora pasiunea ta?
Esti o persoana dezinvolta, comunicativa si plina de energie?

Daca DA, te asteptam in echipa noastra!

Ce ne dorim:
Minim 6 luni experienta in vanzari;
Orientare catre clienti si excelente abilitati de comunicare;
Studii medii / superioare;
Limba engleza - nivel mediu;
​Permis auto, categoria B - prezinta avantaj;
Disponibilitatea de a lucra in ture si in week-end.
Abilitati de prezentare si vanzare;
Abilitati de identificare si rezolvare a problemelor.

Descrierea jobului

​Descrierea jobului

Abordeaza potentialii clienti dar si clientii existenti in vederea identificarii si selectiei produselor si echipamentelor potrivite nevoilor acestora;
Actioneaza ca specialist si consultant in cafea si ofera consultanta referitoare la produsele si echipamentele noastre;
Sondeaza preferintele clientilor, prepara cafeaua, initiaza clientii in arta degustarii pentru a le trezi interesul pentru intreaga gama de produse;
Efectueaza operatiunile zilnice in magazin conform specificatiilor managerului direct a legislatiei in vigoare si a procedurilor interne:
- pregatirea magazinului pentru deschidere,
- expune produsele si echipamentele intr-o maniera estetica, atragatoare si usor accesibila,
- asigura curatenia magazinului,
- opereaza in sistem si pe casa de marcat,
- efectueaza inventar ori de cate ori este necesar
Participa la diverse evenimente organizate pentru consumatori.

Descrierea companiei

Strauss România, filiala Grupului istraelian Strauss, activeaza pe piata din Romania din 1994 si este una dintre cele mai importante companii producătoare de cafea de pe piaţa locală. Strauss România este o companie 360 grade ce oferă consumatorilor nu doar cafea, ci şi produse complementare. Fiind activă pe piaţa de retail, dar si cu solutii pentru Away From Home (HoReCa, Offices & Traffic Locations ), compania a dobândit de-a lungul anilor o expertiză solidă pe piaţa cafelei. Portofoliul companiei include brandurile Doncafe , Totti, Amigo, FORT, Tea Tales, BeanZ Cafe, Choco Divino, care se bucură de o reputaţie foarte puternică, atăt în România, cât şi la nivel internaţional. Varietatea mare de branduri de cafea, de la economy până la cele premium, sunt special create pentru consumatorii români, în urma studiilor de calitate amănunţite, întreprinse periodic, pentru a satisface o gamă extinsă de gusturi şi preferinţe.

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal este importanta pentru noi. In aces sens, va informam ca in momentul in care aplicati la acest post, datele dvs. personale incluse în CV, precum și în celelalte documente transmise de către dvs. în scopul recrutării (precum scrisoarea de intenție, recomandările furnizate, după caz) vor fi utilizate de către STRAUSS ROMANIA SRL în scopul selectiei, pentru postul la care ati aplicat.

Procesul nostru de recrutare si selectie presupune validarea CV-ului cu managerul direct, verificarea candidatilor prin sondaj, pe site-urile de socializare (LinkedIn, Facebook, Instagram etc) si, in anumite cazuri, aplicarea de teste profesionale si psihometrice si verificarea referintelor.

Informațiile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal în acest context sunt disponibile în cadrul politicii de confidențialitate aici.

Doar candidatii selectati vor fi contactati si vor primi detalii suplimentare privind procesul de recrutare si selectie cat si modul in care sunt prelucrate si stocate datele personale.

Expirat
Consultant Vanzari Concept Store - Promenada Mall  -  STRAUSS Romania (Doncafe)

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close