Publicat 11 Nov 2019 | Reactualizat 09 Dec 2019 | Expiră 12 Dec 2019

Consultant vânzări- magazin Nobila Casa

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


Nobila Casa companie aflată pe piața românească de 20 de ani se pregătește de deschiderea unui nou magazin in Sibiu, in noul Promenada Mall.

Pentru a ne completa echipa, suntem în căutare de persoane implicate pentru pozițiile de:

- Consultanți de Vânzări și Croitor sau Croitoreasă

Te căutăm pe Tine, dacă crezi în căldură, care înseamnă grijă purtată cuiva drag. Mai mult de atât, dacă te atrage domeniul decorațiunilor și amenajărilor interioare, îți place să porți conversații și să ajuți, atunci poți fi un om de bază al echipei.

Echipa contează foarte mult pentru noi, credem că reușitele noastre se datorează oamenilor, celor care zi de zi ajută clienții Nobila Casa să se întoarcă acasă cu ceva ”Util pentru casă, perfect pentru cadou!”

Așadar, căutăm:
- Pasiune pentru frumos, plăcerea de a lucra îtr-un mediu plăcut
- Simț estetic
- Minim studii medii
...și ne mai bucurăm, dacă deții ceva experiență în activitate de consiliere, consultanță clienți

Descrierea jobului

Cum arată o zi obișnuită la Nobila Casa?

- Pregătim magazinul înainte de deschidere, să arate impecabil, cu aranjamente cochete și vitrine în ton cu sezoanele anului
- Ne asigurăm că spațiile de expunere marfă sunt pline si respectă concepția de mercantizare.
Toate acestea se fac zilnic, exact cum facem și acasă în propriul nostru cămin. Ne asigurăm că totul este la locul potrivit.

-În timpul zilei: consiliem clienții și le oferim ajutor cu privire la alegerea celor mai potrivite articole, fie că este vorba despre cadouri, fie că este vorba despre produse pentru propria casă.

Ce ți-am pregătit, ca să te simți și motivată pentru munca Ta?

Îți oferim in primul rând apreciere.
Sistemul nostru de bonusare a fost creat astfel încât să te ajute și să te simți motivată să crești pentru rezultate și mai bune.

Nu îți oferim un loc de muncă de rutină și nici unul plictisitor.
Venim cu multe provocări, în schimb intri într-o o echipă deschisă și ajutătoare. În mod constant primești suport din partea unui management focusat pe nevoile voastre.

Îți oferim de asemenea:
- tichete de masă
- discount de angajat 25% la cumpărături Nobila Casa
- salariu competitiv
- bonusuri de performanță

Descrierea companiei

Nobila Casa este un lanț de magazine, de decorațiuni interioare din domeniul HOME & DECO. Aceasta a luat naștere în anul 1999 la Cluj-Napoca, fiind o afacere de familie care face parte din grupul de firme Mendola Group.

Nobila Casa este preocupată să accentueze căldura căminului și a stilului personal, să îți aducă starea de bine la cele mai înalte standarde prin paleta largă de produse contemporane pe care ți le oferă, atât cromatic, textural cât și sentimental. Ne deosebim prin serviciile oferite, prin actualitatea produselor comercializate dar mai ales prin originalitatea deschiderii către nou. Rețeta succesului conține câteva ingrediente de nelipsit: o gamă bogată de sortimentație, urmărind trendurile din toată lumea, pasiune pentru a face accesibile toate articolele care înfrumusețează o casă, care adaugă personalitate, stil și ținută de lux, chiar și din bugete modeste și perseverență pentru a mulțumi cei mai exigenți cumpărători și pentru a consolida relația aceasta prin servicii de înaltă calitate și profesionalism.

În 2019, lanțul magazinelor numără 18 locații în 16 orașe: Alba-Iulia, Arad, Baia Mare, Bistrița, Brașov, Cluj-Napoca, Deva, Miercurea Ciuc, Odorheiu Secuiuesc, Oradea, Satu Mare, Sfântu Gheorghe, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara și Zalău. Brandul Nobila Casa face parte din divizia Mendola Pro a Mendola Group, înființat în 1991.

Expirat
Consultant vânzări- magazin Nobila Casa  -  MENDOLA PRO SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close