Consultant Turism Cluj; Tg. Mures

Christian Tour
10 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

Consultant turism
Travel Agent @Christian Tour


Avem o mulțime de vacanţe atractive care abia aşteaptă să fie promovate şi prezentate cât mai bine. De asemenea, avem proiecte frumoase și ambițioase care au obiceiul să te facă să te ȋndrăgosteşti de munca ta. Și ne mărim echipa cu noi colegi dornici să se alăture acestei frumoase poveşti despre vacanţe, şi care să le ajute să se întâmple frumos!

Pasiunea pentru călătorii atrage multe persoane ȋn domeniul turismului, ȋnsă pentru a avea succes, un agent de turism trebuie să fie ȋndrăgostit atât de călătorii, cât și de oportunitățile nesfârșite pe care le aduce fiecărui client al său.
Un consultant de turism de succes trebuie să deţină un puternic impuls către vânzări, abilități organizatorice şi atenţie sporită pentru detalii, capacitate multi-tasking într-un mediu ce funcţionează ȋn ritm rapid şi competențe demonstrate în utilizarea diverselor platforme de rezervări; trebuie să posede bune abilități de comunicare scrisă și orală, dar ȋnainte de toate, capacitatea și interesul de a fi pe o curbă continuă de învățare.

Te regăseşti ȋn descrierea de mai jos?
Călătoria nu este doar un hobby sau o dorință, ci este pasiunea ta;
Ești impulsionat să ȋţi depăşeşti obiectivele şi idealurile;
Eşti obişnuit să navighezi între mai multe sisteme de rezervări, browsere web şi instrumente Microsoft Office;
Ai o relație puternică și confortabilă cu documentele și ești foarte organizat!
Deţii o experienţă de minim 1 an ȋn vânzări/turism, într-un mediu orientat spre obiective sau ai studii superioare ȋn domeniul Geografie-Turism;
Pregătim toți consultanţii de turism pentru noul lor rol, asigurând un program de training complex şi continuu;
Lucrul ȋn echipă, integritatea sau dedicare nu ȋţi sună a baliverne 😊Ce vei face la noi?
În calitate de consilier Christian Tour, vei participa la crearea unor vacanțe de neuitat pentru toți clienții noștri, folosindu-te de personalitatea, profesionalismul și serviciile personalizate oferite.
Vei înțelege clienții și ȋţi vei adapta stilul folosind informațiile furnizate pentru a găsi modalități de îmbunătățire a satisfacției și loialităţii clienților.
Te vei folosi de cele mai moderne tehnologii din domeniu, astfel încât să poţi recomanda și vinde produse și servicii adecvate și, totodată, vei oferi suport pentru clienții noștri care doresc să se „auto-servească” online.


Cu ce te aşteptăm noi:
Un mediu de lucru dinamic şi modern, aliniat la cerinţele pieţei mondiale;
O echipă faină şi plină de idei ȋndrăzneţe;
Posibilităţi sporite de promovare ȋn cadrul companiei;
Pachet salarial motivant, adaptat ȋn funcţie de experienţă;
Vacanţe la preţuri preferenţiale;
Activităţi diverse after-work, teambuilding-uri, etc.
Dacă eşti un profesionist orientat spre carieră şi ȋţi doreşti să te alături unei organizații cu ritm rapid de dezvoltare, ai ajuns la locul potrivit. Trimite-ne CV-ul tău şi hai să ne cunoaştem!

Descrierea jobului

Consultant turism
• Intocmirea, prezentarea si vanzarea produselor turistice externe si interne;
• Consilierea clientilor in alegerea serviciilor turistice;
• Crearea, mentinerea si dezvoltarea relatiei cu clientii;
• Rezervarea serviciilor turistice si biletelor de avion solicitate;
• Urmarirea derularii actiunii turistice;
• Intocmirea documentelor fiscale si a documentelor de calatorie;
• Deservirea cu promptitudine si profesionalism a fiecarui client sau potential client.

In Bucuresti, recrutarea se face atat pentru sediile de vanzare, cat si pentru departamentul online (call-center).

BENEFICII:
• Mediu de lucru tanar si competitiv, atmosfera prietenoasa, intr-o companie dinamica;
• Traininguri specifice pentru fiecare proiect, respectiv traininguri individuale pentru dezvoltarea profesionala/personala;
• Teambuilding-uri periodice si activitati periodice realizate impreuna cu echipa;
• Posibilitati de promovare in cadrului grupului Christian Tour Group;
• Pachet salarial motivant in functie de experienta;

Descrierea companiei

Consultant turism
Din 1997 până ȋn prezent, Christian Tour a devenit cel mai mare organizator de vacanţe din România. A acumulat know-how şi experienţă, ajungând ȋn top şi menţinându-şi pozitia de lider ȋn industrie. Această evoluţie spectaculoasă s-a perpetuat datorită muncii constante a unei echipe de oameni valoroşi, din care te invităm să faci parter. Noi la Christian Tour am realizat că, dincolo de tehnologiile moderne, clienţii au ȋn continuare nevoie de profesionişti care să le ofere cele mai bune soluţii şi alternative ȋn materie de servicii turistice şi să le fie alătui pe tot parcursul organizării şi desfăşurării călătoriei.

Christian Tour este membru fondator al Memento Group of Companies, cel mai mare grup turistic prezent pe piaţa din România ȋncă din anul 2011. Operațiunile Memento Group se desfăşoară în ȋntreaga Europă, ȋn state precum: România , Serbia, Grecia, Turcia, Spania sau Moldova. În calitate de furnizor principal de servicii de călătorie și conexe, Memento Gorup a evoluat an de an, extinzându-și treptat portofoliul către noi domenii de activitate, cu braduri inovatoare precum: Animawings (companie aeriană); MementoBUS (divizia de transport), Yuga (divizia de retail), Fabrica de Asigurari (divizia de asigurări), MemEx (divizia de curierat) sau Memento Hub (divizia IT&C). Totodată, ȋncepând cu anul 2019, Memento Group este, de asemenea, proprietarul și dezvoltatorul francizei locale a celui mai mare jucător din turismul mondial – TUI.

RO Memento Group reprezinta un ecosistem de 8 branduri aflate într-o continua expansiune şi de deschidere a unor noi orizonturi de business.
Diversificam în mod constant portofoliul de servicii, dezvoltând modele de business complexe şi extinzându-ne gradual spre noi sectoare de activitate prin brandurile: Christian Tour (agentie de turism touroperatoare), Memento Bus (divizie transport), Memento Holidays (DMC pentru destinatii turistice din Grecia, Turcia, Spania), Pandels Properties (divizie real estate), iMemento Inc (hub technologic), Memento Express (companie de curierat), Yuga (divizia retail) and Fabrica de Asigurari (divizia asigurări).
Anul 2021 vine cu un nou suflu de linii de business, proiectate în jurul noului trend al digitalizarii şi automatizarii proceselor; trend pe care îl urmarim în toate directiile de dezvoltare ale brandurilor noastre, din ultimii 10 ani.
Astfel, adaugam în ecosistemul nostru un nou proiect cu mare potential de afaceri pentru piaţa locala: comerţul online cu produse de larg consum, prin platforma yuga.ro.
Totodata, brandul MemEX, compania de curierat ce face parte din grup, aduce plus valoare liniei de servicii ce susţine comerţul online, beneficiind de infrastructura şi flota grupului.
Publicat 9 Mart. 2023 Reactualizat 23 Mart. 2023 Expiră 8 Apr. 2023
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.