Publicat 15 Oct 2019 | Reactualizat 14 Nov 2019 | Expiră 15 Nov 2019

Consultant tehnic HVAC

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare tehnice de specialitate in domeniul instalatiilor (HVAC);
Minim 3 ani de experiență în poziții tehnice (consultant tehnic, proiectant etc.);
Nivel ridicat de competență IT, în special în aplicațiile AutoCAD;
Excelente abilitati de comunicare interpersonala, capacitate de coordonare, organizare si planificare a activitatii;
Dinamism, flexibilitate, perseverenta si capacitatea de automotivare;
Cunostinte limba engleza – nivel mediu;
Permis de conducere categoria B.

Descrierea jobului

Promovarea grupelor de produse in randul proiectantilor si firmelor din domeniul HVAC;
Asigurarea suportului tehnic complet pentru proiectanti si colaboratori, pentru grupele de produse si pentru soft-urile aferente;
Asigurarea suportului tehnic pentru echipa de vanzari (consultanta tehnica, selectie de produse, intocmirea de liste de materiale, oferte tehnice);
Gestionarea si dezvoltarea portofoliului de proiectanti;
Organizarea și sustinerea de training-uri pentru proiectanti si colaboratori, pentrugrupele de produse de HVAC si pentru soft-urile aferente.

Descrierea companiei

Despre Lindab

Lindab este un concern international care dezvolta, produce si promoveaza produse si solutii moderne pentru constructii civile & industriale si sisteme de ventilatii pentru un climat interior imbunatatit.

Produsele noastre se fabrica din otel si sunt recunoscute pentru calitatea inalta, usurinta in asamblare, eficienta energetica, impactul minim asupra mediului si nu in ultimul rand, pentru serviciile ce le insotesc si care aduc valoare adaugata clientilor nostri.

Grupul Lindab este prezent in 32 de tari si are peste 5100 de angajati.

Lindab Romania este parte a concernului international Lindab Group, este prezenta pe piata romaneasca din anul 1994, cand a pornit ca o mica afacere la Cluj. In prezent, cheia succesului companiei o reprezinta respectarea strategiei conform careia patru directii esentiale sunt complementare: Afaceri, Mediu inconjurator, Angajati si Societate - rezuma simplu dorinta Lindab de a fi un partener de afaceri bun si de incredere, oferind solutii cerute de piata si in aceeasi masura de a fi un angajator responsabil care-si motiveaza angajatii.

Expirat
Consultant tehnic HVAC  -  SC LINDAB SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close