Consultant si Planificator Financiar

Oraș de lucru
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Suntem într-o perioadă de expansiune și căutăm persoane ambițioase, dispuse să învețe, orientate către management și antreprenoriat.
Ți-ar plăcea să ai propriul business, să ai control, putere de decizie și libertate de mișcare?

Descrierea jobului

Ce facem?
Rolul nostru, în calitate de planificatori financiari, este de a crește nivelul educației financiare în România.

Ce oferim?
Posibilitatea de a învăța informațiile necesare prin intermediul seminarelor ținute online, deprinderea abilităților de comunicare, vânzare, modalități de relaționare în funcție de fiecare tipologie a omului și crearea propriei echipe. Programul este flexibil, se poate lucra de oriunde, activitatea fiind online, iar venitul depinde de implicarea voastră. Posibilitățile de promovare le vom discuta ulterior.

Descrierea companiei

Viziunea, misiunea si planul la care contribuim
Iubim oamenii și avem o viziune pentru o lume în care ei traiesc vieți împlinite, se dezvoltă și obțin rezultatele pe care și le doresc.
Cum facem asta?
Îi ajutăm pe oameni cu planificări financiare. Planificarea financiară presupune evaluarea situației actuale, stabilirea unui buget, stabilirea obiectivelor și identificarea pașilor necesari pentru a le atinge.
Publicat 28 apr. 2022 Expiră 28 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.