Publicat 14 Feb 2018 | Expiră 17 Mar 2018

Consultant Servicii Bancare - Galati

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Gi Group recruteaza candidati pentru postul de Consultant Servicii Bancare, pentru o companie importanta pe piata Financiar Bancara si cu expertiza in utilizarea ultimelor tehnologii din domeniul bancar si digital.

Cerinte:

Studii universitare in curs/ finalizate;
Experienta in orice tip de vanzari ( in special produse bancare) constituie avantaj;
Cunostinte medii de MS Office;
Limba engleza (citit, vorbit, scris) / nivel mediu.

Descrierea jobului

Responsabilitati:

Promovarea produselor si serviciilor bancii, destinate persoanelor fizice (conturi, carduri, credite de nevoi personale, descoperit de cont/overdraft);
Participarea activ la realizarea obiectivelor de vanzari;
Inregistrarea si actualizarea informatiilor primite de la clientii, in programele bancii;
Identificarea solutiilor pentru clienti si prezentarea platformele digitale => Internet Banking, Mobile Banking, Schimb Valutar Online.

Oferim:
Pachet salarial atractiv, format din parte fixa si parte de comisionare;
Tichete de masa;
Contract pe perioada nederminata;
Asigurare medicala privata;
Training de specialitate gratuit;
O echipa tanara si dinamica.

Puteti aplica CV-ul si la adresa de e-mail: Raluca.vaduva@gigroup.com

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala. Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţii, Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305.

Expirat
Consultant Servicii Bancare - Galati  -  GI GROUP STAFFING COMPANY S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close