Consultant Recrutare si Dezvoltare

Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Daca esti pasionat(a) de domeniul resurselor umane si de social media, ai cunostinte bune despre intreg procesul de recrutare si selectie, ai foarte bune abilitati de relationare si comunicare si vrei sa te dezvolti in continuare ca profesionist, atunci merita sa citesti acest anunt.

Descrierea jobului

Rolul de Consultant Recrutare si Dezvoltare, in echipa de Resurse Umane a Soufflet Agro presupune urmatoarele responsabilitati:
- sa te trezesti zambind dimineata la gandul ca incepi o noua zi in echipa de HR;
- sa vii cu idei despre cum putem ajunge la oamenii talentati din piata de agribusiness;
- sa stapanesti foarte bine interviul pe baza de competente;
- sa gestionezi procesul de recrutare si selectie pe regiunile alocate: JD, anunt, selectie, interviu, ofertare;
- sa utilizezi aplicatii de recrutare moderne;
- sa mentii o pepiniera de candidati eligibili;
- sa colaborezi cu echipele interne si internationale (Group Soufflet este o organizatie multinationala)
- sa derulezi si sa gestionezi partea administrativa in relatia cu candidatii si procesele de recrutare derulate;
- sa cunosti limba engleza sau franceza;

Descrierea companiei

Grupul Soufflet este unul dintre cei mai mari jucatori pe piața mondială a malțului, cu 28 de locatii in Europa, Asia și America de Sud. Soufflet este un grup francez ce activeaza la nivel international in domeniul produselor agro-alimentare. Grupul Soufflet s-a remarcat si prin achizitia de cereale pe care le valorizeaza pe pietele internationale, prin intermediul diviziei Soufflet Négoce. In distributia de inputuri grupul se evidentiaza mai ales pe produsele marca proprie, care si-au dovedit eficacitatea la nivel european. La Braila, in anul 2020 a fost finalizata constructia celei mai mari si mai moderne fabrici de procesare a semintelor din Europa, care a devenit deja un furnizor international de seminte tratate.

Motto-ul nostru este: Valorizam potentialul pamantului, si facem acest lucru impreuna cu fermierul si cu echipele noastre de experti din Romania si din international.
Ne mandrim cu o Divizie de Biotehnologii puternica, care aduce permanent inovatie in domeniul nostru, prin produsele pe care le creeaza.
Publicat 21 apr. 2022 Expiră 21 mai 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.