Consultant proiecte europene

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu 500 EUR
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Candidatul ideal a participat la scrierea de proiecte, are experiență de minim 3 ani în domeniu, are abilitati excelente de lucru in echipa si de comunicare, dispus sa lucreze ore suplimentare cand este nevoie.

Descrierea jobului

Consultantul scrie proiecte de finantare colaborand in acelasi timp cu beneficiarii acestuia. Pe parcursul procesului de implementare este in legatura permanenta cu institutiile abilitate carora le trimite, in colaborare cu beneficiarii, documentatia specifica.
Pe langa pachetul salarial, care include servicii medicale, poate primi bonusuri in functie de rezultatele personale si ale echipei.

Descrierea companiei

Transilvania Outsources oferă servicii de consultanță adaptate cerinţelor clienţilor, atât autorităţi ale administraţiei publice locale (APL) de la nivel comunal şi judeţean, cât și clienți privați, indeosebi proiecte de finanțare prin diverse programe europene sau naționale. Din proiectele elaborate de compania noastră amintim: servicii de consultanță și management de proiect, elaborarea de proiecte de finanțare și implementare a acestora, studii de fezabilitate și proiectare pentru investiții în domeniul infrastructurii și educațional în localități din județele Cluj și Sălaj, elaborare de proiecte tehnice și documentații tehnice DALI, asistență tehnică și consultanță de specialitate.
Publicat 11 mai 2022 Expiră 10 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.