Consultant intern HR

Dona - 1 poziție
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere

Descrierea jobului

Vino in echipa noastra si creste in activitati precum:

gestionare activităților de resurse umane pentru farmaciile alocate
recrutarea, selecția și angajarea de personal pentru structura de farmacii
implementarea politicilor de resurse umane în zona alocată și verificarea aplicării acestora
organizarea activităților specifice departamentului de Resurse Umane în zona alocată
centralizarea tuturor informațiilor aferente procesului de recrutare și întocmirea de rapoarte către management
implicarea activă în proiecte de resurse umane (prezentări universități, Employer Branding), precum și dezvoltarea de programe de Employee Engagement
implicarea activă în procesul de inducție și orientare a noilor angajați
dezvoltarea și implementarea planului de succesiune și management al carierei pentru pozițiile din zona alocată
suport oferit Directorului Regional prin interacțiunea permanentă cu angajații din farmacii pentru a testa nivelul de satisfacție și fidelitate al acestora

Profilul candidatului:

experiență de minim 1 an pe o poziție similară(HR Generalist/Specialist/Recruiter)
studii superioare finalizate
abilități excelente de comunicare (scris, verbal), empatie, proactivitate, spirit de echipă
abilități de organizare și planificare/ prioritizare
abilități de mediere și rezolvare a problemelor apărute în zona alocată
cunoștințe operare PC: MS Office (Outlook, Word, Excel)
cunoștințe de legislația muncii

Ce iti putem oferi:

O industrie interesanta, cu un mediu provocator care te va stimula sa crești ca profesionist;
Impreuna, imbunatațim vietile in fiecare zi! Credem ca fiecare cariera este la fel de unica precum persoana care o anima si ii imputernicim pe colegii nostri sa iși atinga intregul potențial intr-o cultura caștigatoare, motivata de un scop puternic;
Salariu competitiv corelat cu experienta si abilitatile dovedite;
Beneficii excelente pentru angajați, cum ar fi telefon, laptop, tichete de masa, tichete cadou de Pasti si de Craciun, asigurare privata de sanatate inclusa in planul de retentie; card de reducere în farmaciile Dona, 7 card, Bookster;
Mediu de lucru profesionist și oportunitatea dezvoltării carierei in numeroase activitati si procese specifice jobului;
Activități de teambuilding și diverse evenimente cu scop de sudare si motivare a echipei.Apreciem interesul pentru aceasta oportunitate și mulțumim tuturor candidaților care aleg sa aplice.

Va informam ca vor fi selectati si contactati candidatii care vor indeplini cel mai bine competentele pliate pe nevoile noastre.

Descrierea companiei

Alatura-te si tu echipei DONA!

Infiintata in anul 1992, Farmaciile DONA si-au construit o reputatie solida in cei peste 25 de ani de activitate, fiind astazi unul dintre cele mai apreciate nume in retailul farmaceutic din Romania.

Detinute de S.C. SIEPCOFAR S.A. – o companie cu capital 100% romanesc. In oricare dintre cele peste 320 de Farmacii DONA vei intra, vei fi intampinat zilnic cu atentie, grija, dar mai ales cu respect. La fel ca tine, peste 2,5 milioane de pacienti trec lunar pragul Farmaciilor DONA.

Investitiile continue in cursuri de formare si specializare pentru angajati, punerea la dispozitia pacientilor a unui portofoliu variat (format atat din medicamente, cat si din produse parafarmaceutice si cosmetice), ofertele comerciale competitive si campaniile de educare, informare si preventie, precum si oferirea tuturor informatiilor necesare administrarii optime si sigure a medicamentelor, vizand doar interesul medical al pacientilor, recomanda DONA ca pe un partener pe termen lung.

Peste 2.500 de profesionisti in domeniul sanatatii lucreaza in Grupul DONA, cu totii find devotati unui scop comun, acela de a asigura servicii farmaceutice la cel mai inalt nivel calitativ. Punem pasiune pentru profesie, etica, talent de a munci cu oamenii si excelenta. Gandim serviciile DONA, pentru clienti, pentru a le oferi consiliere medicala zi de zi si tot pentru ei gandim initiative de educatie medicala.


Avem platforme de dezvoltare profesionala pentru ca farmacistii din reteaua noastra sa fie mereu la curent cu noutatile relevante din domeniu si sa poata exercita profesia cu pasiune zi de zi, conform statutului de farmacist.

Daca impartasim aceleasi valori, vino sa faci parte din echipa dedicata DONA!

Publicat 25 ian. 2022 Reactualizat 24 feb. 2022 Expiră 24 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.