Publicat 23 Sep 2019 | Reactualizat 21 Oct 2019 | Expiră 24 Oct 2019

Consultant in Agricultura

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-Experienta de 3-5 ani pe o pozitie similara;
-Cunoastere si intelegerea dinamicitatii domeniului agricol, a factorilor externi care il influenteaza
-Atitudine pozitivă, deschis către activități noi, dinamice
-Dorința de a se dezvolta continuu, de a învăța și de a se perfecționa;
-Atenție la detalii, persoană responsabilă
-Abilitatea de a lua decizii, de a lucra independent
-Spirit de echipă, bune abilități de comunicare

Descrierea jobului

Ce vei face:

-Contribuie si participa la dezvoltarea segmentului Agribusiness in cadrul bancii;
-Asigura sprijinul si cunostintele necesare pentru noi achizitii de clienti pe segmentul Agribusiness
-Participa la intalniri cu clientii in vederea identificarii si structurarii optime a tranzactiilor adaptate situatiei si necesitatilor clientilor, consiliaza forta de vanzari in efectuarea analizei financiare.
-Creaza noi parteneriate, mentine si dezvolta relatia cu autoritatile, entitatile care actioneaza in zona Agri sau care au legatura cu segmentul Agri (autoritati de stat, entitati care au legatura cu statul sau care sunt detinute/ controlate / supravegheate de stat si care implementeaza masuri pentru segmentul Agri, asociatii profesionale si sectoriale, organizatii U.E., agentii/ autoritati pentru programe/ fonduri U.E.: ministere, agentii, fonduri de garantare etc.).
-Creeaza si dezvolta produse si servicii Agri, pachete, coordonand definirea, negocierea interna si implementarea acestora.
-Contribuie si propune masuri specifice in vederea cresterii profitabilitatii bancii pe segmentul Agribusiness si a altor produse de creditare.
-Asigura suportul, acorda training si sprijin profesional fortei de vanzari in calitate de specialist in agricultura (analize agri specifice, studii specifice etc);
-Evalueaza oportunitatile de dezvoltare pe segmentul Agribusiness monitorizeaza continuu si analizeaza evolutia pietei (tendintele, competitia din punct de vedere al caracteristicilor produselor si serviciilor si al preturilor).

Ce iți oferim

Sănătate și “well-being”:

Reduceri: 7Card, Fit4You, Bery Fitness & Spa, Optiplaza, INTELIDENT;
Asigurare medicală de sănătate și asigurare de viață;
Pauză de fructe la birou.
Servicii și “shopping”:Tichete de masă;
Reduceri la serviciile și produsele 5asec, ZOOT, CCC, Armani Jeans, Max & Co, Swarovski, Geox, Springfield, Samsung, Orange, Pineberry, Vodafone, Lamonza etc.
Timp liber și educație:De ziua ta: o zi liberă cadou de la noi;
Reduceri la serviciile oferite de Fundația Calea Victoriei, Școala de muzică Arpeggio, Whi Experience, Centru de Limbi Străine A_BEST;
Tot ce vrei să citești de la Bookster.

Descrierea companiei

Ne place să credem că oamenii vin la noi atunci când au nevoie de sprijin pentru realizarea unui vis. Banca este o instituție serioasă, dar asta nu înseamnă că banking-ul nu poate fi cool. Cum? Printr-o cultură organizațională deschisă, în care valorile angajaților, adică ale tale, se unesc cu valorile OTP Bank.

Am vrea ca și tu să crezi în valorile noastre și să le consolidăm împreună. Știm că noua generație face lucrurile diferit și vrem să învățăm asta de la tine. Încurajăm dialogul, colaborarea, creativitatea, soluțiile digitale.

La OTP Bank, susținem și promovăm o atitudine financiară responsabilă. Ne implicăm în comunitate, prin programele de educație financiară pentru copii și tineri dezvoltate de Fundația Dreptul la Educație și oferim angajaților șansa de a se implica în programe de voluntariat în toată țara, prin intermediul programului OTP Community.

Expirat
Consultant in Agricultura  -  OTP Bank Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close